Futbol

Kimleri istedi?

11 Ocak 2014 Cumartesi 12:11 - Son Güncelleme 11 Ocak 2014 Cumartesi 12:17

G.Saray teknik direktörü Mancini, iki Brezilyalı yıldızı istedi.

G.Saray'ın transferdeki ritüelleri bir kez daha değişmedi ve Cimbom yine yeni transferlerini hazırlık kampına yetiştiremedi.

Hajrovic dışında kimseyi resmen kadrosuna katamayan Cimbom, cuma günü yapılan zirvenin ardından operasyona başladı.

Vatan'ın haberine göre; Antalya'da Başkan Ünal Aysal ve transferdeki kurmayları (Lutfi Arıboğan, Bülent Tulun, Cenk Ergün) teknik direktör Roberto Mancini ile buluşurken İtalyan çalıştırıcı iki oyuncunun üzerinde ısrarla durdu: Alex Telles ve Rhodolfo.

Toplantıya başkan Aysal, transfer raporları ile gelirken tüm ekibi de yapılan görüşmeler ve gelinendurum hakkında teknik heyeti bilgilendirdi... Yerli oyuncularla ilgili olarak yönetimin sözlerini dinleyen Mancini, sıra yabancılara geldiğinde ise bu kez söz aldı. Alex Telles ve Rhodolfo'nun her ne olursa olsun transfer edilmesini isteyen Mancini, “Telles ve Rhodolfo takımdaki eksikleri önemli ölçüde kapatacaktır. Her ikisinin de alınmasını istiyorum" sözleriyle isteklerini dile getirdi.

Önceki akşam gerçekleşen bu transfer zirvesinin ardından G.Saray, Gremio’ya Alex Telles için yeni birteklif yaptı. Ancak Brezilya ekibi 6 milyon Euro'luk teminat isteyince G.Saray tepki gösterdi. G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynayan ve UEFA kriterlerine uyan bir takım olduğu hatırlatılırken paranınödenmemesi gibi bir durumun söz konusu bile olamayacağı Gremio’ya iletildi.

ALEX TELLES GELİYOR!

​Bonservisi 4 ayrı kurumda olan oyuncunun 6 milyon Euro’luk bedelini 1.5 milyonluk 4 taksitte ödemekisteyen G.Saray Gremio’yu ikna etti. Mancini de oyuncunun menajeri Otto ile konuşurken Sambacı’nınhafta başında İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz