Futbol

Kocadağ: Galip geldiğimiz için mutluyum

02 Mart 2021 Salı 22:38 - Son Güncelleme 02 Mart 2021 Salı 22:56  |  Kaynak : TRT SPOR

Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş'ın, deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 1-0 yendiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, galip geldikleri için mutlu olduğunu ifade etti.

Yeni Malatyaspor'un dirençli bir takım olduğunu belirten Kocadağ, "Kazanmak için geldik. Galip geldiğimiz için mutluyum. Kazanma serimizi devam ettireceğiz inşallah." dedi.

Malatya'da çok güzel ağırlandıklarını söyleyen ve taraftarlara ayrı olarak teşekkür eden Beşiktaş Asbaşkanı, "Takımımızı coşkuyla karşılayan ve stada otelden coşkuyla uğurlayan taraftarımız vardı. Onlara buradan yönetim kurulu adına kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum. Sevgilerimizi sunuyoruz. Sadece Malatya'dan değil; Bingöl'den, Tunceli'den, Elazığ'dan gelen onlarca, yüzlerce taraftar vardı. Bu da bizi ziyadesiyle mutlu etti. O yüzden teşekkür ederiz."  ifadelerini kullandı.

Kocadağ, maçın hakeminin performansıyla ilgili sorulan soruya,"Bizim de aleyhimize verdiği faul pozisyonları var. Özellike N'Koudou'nun tartışmalı diyebileceğimiz bir penaltı pozisyonu var. Tam anlamıyla göremedim ben tribündeydim. Sarı kart verebileceği bazı pozisyonlar vardı. Onlar verilebilseydi sertlik anlamında daha pozitif bir futbol sergilenebilirdi. Biz kazandık bugün. Çok fazla hakem üzerinden konuşulacak bir maç gibi görmedim." yanıtını verdi.

Son olarak maçın zeminiyle ilgili de konuşan Kocadağ, açıklamalarını şöyle noktaladı:

"Beklediğimizden biraz daha iyi çıktı. Çok daha kötü bir zemin bekliyorduk. Ama çok engebeliydi. Biz ayağa top yaparak oynayan bir takımız. O anlamda bu tarz zeminler bizim için çok büyük dezavantaj. Kendi zeminimiz zaten şu an Türkiye'deki belki en iyi zeminlerden biri. Onunla alakalı stad yönetimimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum ayrıca. Bununla alakalı bazı cezalar, yaptırımlar gelebilir. Pazarlama oyunu bu sonuçta. Her ilde, her takımın zemin şartlarının eşit olması seyir zevkini de arttırır, rekabeti de arttırır.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz