Futbol

Kocaman: "Bize yakışmadı"

04 Ekim 2017 Çarşamba 14:17 - Son Güncelleme 04 Ekim 2017 Çarşamba 14:20

Fenerbahçe'nin teknik patronu Aykut Kocaman, Akhisar Belediyespor karşısında kendilerine yakışmayacak kadar kötü bir mağlubiyet aldıklarını söyledi. Tecrübeli teknik adam, Galatasaray'la aralarındaki farkın kapanmayacak kadar çok olmadığını söylerken, ''Milli takım arasını iyi değerledirip iddiamızı göstereceğiz'' dedi.

Teleset Mobilya Akhisarspor yenilgisi sonrası Fanatik Gazetesi'ne konuşan Aykut Kocaman, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 "Camiamızı ve taraftarımızı hüsrana uğrattık''

Tecrübeli teknik adam, ''Ummadığımız bir sonuç. Bu maça kadar her şey güzel gelişiyordu. Yenilgi bize yakışmadı. Camiamızı ve taraftarımızı hüsrana uğrattık'' dedi.

Kocaman, şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın 8 puan gerisinde kalmalarını da değerlendirirken, ''8 puan kapanmayacak fark değil. Malatya'yı yenip, derbiyi kazanarak, eksilen öz güvenimizi tazeleyeceğiz'' ifadelerini kullandı.

Milli maçlar için verilen arayı iyi değerlendirmek istediklerini belirten Kocaman, 21 Yaş Altı Takımı ile hazırlık maçı yapacaklarını da söyledi.

Milli takıma giden oyuncular için endişeli olduğunu da belirten teknik adam, ''Nabil Dirar ve Luis Neto, tam olarak iyileşmeden ülkelerine gitti. Bu bizi biraz endişelendiriyor. Umarım her ikisi de sorunsuz bir şekilde aramıza döner'' açıklamalarında bulundu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz