Futbol

Kocaman: Terim bizi Galatasaray'a çağırdı

18 Nisan 2022 Pazartesi 11:53 - Son Güncelleme 18 Nisan 2022 Pazartesi 12:27  |  Kaynak : TRT SPOR

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve teknik direktörü Aykut Kocaman, kendisine dair dikkat çekici açıklamalar yaptı. Kocaman, "F.Bahçe'den ayrıldığımız dönem Fatih Terim, beni ve Oğuz Çetin'i G.Saray'a çağırdı. Ama gitmeyi hiç düşünmedik" dedi

Fenerbahçe'nin unutulmaz isimlerinden Aykut Kocaman, NTV'de katıldığı programda samimi açıklamalarda bulundu.

"Antrenörlüğü 'cesur-korkak ikilemine sıkıştırdılar"

Sistem tartışmalarını eleştiren deneyimli çalıştırıcı, "Antrenörlüğü 'cesur' ve 'korkak antrenör' olarak ikiye sıkıştırdılar. Enine oyun, dikine oyun... Yanlışlarla doğrular yer değiştirmiş durumda" ifadesini kullandı.

"Antrenörlük benim yapabileceğim bir iş değildi"

Antrenörlük kariyeri hakkında konuşan Aykut Kocaman, "Antrenörlük benim yapabileceğim bir iş değildi. Oğuz Çetin ise antrenörlüğü mutlaka yapılması gereken bir iş olarak görüyordu. Adnan Sezgin ve İstanbulspor'a aidiyetim olmasa antrenörlüğe başlamazdım" dedi.

"Fatih Terim, beni ve Oğuz Çetin'i Galatasaray'a çağırdı"

57 yaşındaki teknik adam, Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra Fatih Terim'in kendisini ve Oğuz Çetin'i Galatasaray'a çağırdığını da anlattı.

Duygusal sebeplerle sarı-kırmızılılara gitmeyi hiç düşünmediklerini söyleyen Kocaman, "O zaman en doğru tercih taraftarlı bir takıma gitmemekti. Bu sebeple İstanbulspor'u seçtik" şeklinde konuştu.

"Fenerbahçe'ye transfer olunca babamla kırgınlık yaşadık"

Ailesinin Beşiktaş'a sempati duyduğu bilinen Aykut Kocaman, Fenerbahçe'ye transfer olunca babasıyla bir kırgınlık yaşadığını da itiraf etti.

Aykut Kocaman, "Futbolculuk kariyerimi noktaladıktan sonra babam, "Artık aslına dönersin" dedi. Babamau kadar bile bir kırıntı kalsa seni kırmayacağım ama yok' dedim. O günden sonra da Beşiktaş-Fenerbahçe konusunu hiç konuşmadık" dedi.
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz