Futbol

Kocaman'ın hedefi istikrar

16 Haziran 2016 Perşembe 15:39 - Son Güncelleme 16 Haziran 2016 Perşembe 12:42

Aykut Kocaman, istikrarı sağlamayı hedefliyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman, yeni sezonda da başarılı olup, istikrarı sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Kocaman, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, takımının sezon boyunca gösterdiği performansla büyük ve önemli bir başarıya imza attığını ifade etti.

Yeni sezonda üç kulvarda mücadele edeceklerini anımsatan Aykut Kocaman, "Umuyorum ve diliyorum ki; önemli tecrübeler yaşayıp, yaşatacağımız yeni sezonda da başarılı olur ve istikrarı sağlarız." diye görüş belirtti.

"Üçüncülük gibi bir hedefimiz yoktu"

Deneyimli teknik adam, sezon başında lig üçüncülüğü gibi bir hedeflerinin olmadığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Esasında Konya kamuoyuyla paylaşmasak da oyuncularımızla kendi aramızda paylaştığımız an üçüncülük düşüncemiz Beşiktaş kupa maçlarından sonra oldu. Ondan sonra da ligin içerisinde gerçekten çok güçlü bir depar attık. 9 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik serimiz vardı. O dönemde bizimle beraber yarışan hem Galatasaray, hem Medipol Başakşehir hem de Akhisar Belediyespor ile aramızda ciddi bir puan farkı oluşturduk. Bu farkı koruduk ve kulüp tarihinin en büyük, en önemli başarısına imza attık."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz