Futbol

Konyaspor'dan "istifa" ve "düdük asma" çağrısı

11 Nisan 2022 Pazartesi 15:04 - Son Güncelleme 11 Nisan 2022 Pazartesi 15:10  |  Kaynak : TRT SPOR

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, MHK başkanı Ferhat Gündoğdu'nun istifası ile Rizespor maçının hakemi Ali Şansalan ve VAR hakemi Erkan Engin'in düdüklerini asmalarını acilen beklediklerini açıkladı.

Yeşil beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

"Spor kamuoyu Çaykur Rizespor ile oynadığımız ve bariz hakem hatalarıyla kaybettiğimiz karşılaşmayı ibretle izlemiştir. 100. Yılımızda, marka değerine katkı sağlamaya çalıştığımız ve kıyasıya rekabete girdiğimiz, vefat eden kardeşimizin adının verildiği 'Ahmet Çalık Sezonu'nda maruz kaldığımız bilinçli operasyonu şiddetle kınıyoruz.

Ligimizde yaşanan olumsuzluklar sonrası sorumluların bir şekilde görevlerine devam etmesi kabul edilemez ve dayanılmaz bir hal almıştır. Herkesin gözü önünde, çağ dışı bir ilkesizlikle, kasıtlı şekilde takımımızın mağlup olmasını sağlayanlar bir taraftan zirve mücadelemize sekte vurmuş bir taraftan da ligde kalma mücadelesini dizayn etmeye yeltenmiştir.

Konyaspor olarak; yaşanan skandala sebebiyet veren ve tüm güveni kaybeden MHK başkanı Ferhat Gündoğdu'nun istifasını, karşılaşmanın hakemi Ali Şansalan ve VAR Erkan Engin'in düdüklerini asmalarını acilen bekliyoruz.

Konyaspor camiası, adalet tecelli edene kadar olayın takipçisi olacak ve asla geri adım atmayacaktır."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz