Futbol

Konyaspor'dan transfer açıklaması

09 Temmuz 2019 Salı 17:28 - Son Güncelleme 09 Temmuz 2019 Salı 17:32

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Güven Öten, "Maksimum 3-4 oyuncu düşünüyoruz. Nokta atışıyla, hata yapmadan en iyisi muhakkak olacak. Tüm taraftarlarımızın içi rahat olsun" dedi.

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Güven Öten, yenilenen Kayacık Tesisleri'nin tanıtımında transfer çalışmalarıyla ilglili açıklamalarda bulundu. 

Öten, transferde süreci yakından takip ettiklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Gereken şeyler muhakkak yapılacaktır. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Teknik ekibin bize bildirdiği süreçte ilerliyoruz. Piyasa transfer dönemlerinde rakamsal noktada çok afaki noktalarda. Tekliflerimizi yapıyoruz, kenara çekilip bekliyoruz. Burada Konyaspor'un bir kuruşu hepimiz için çok önemli. Bugün üç büyüklerin transferleri konuluşuyor. Anadolu'daki takımlar arasında da günlük transfer yapan bir takım yok. Takımımız, 25 oyuncuyla kampa gitti. Bu sayı oldukça yüksek. Hocamızın da gözlemleyeceği, kampta bakacağı kişiler var. Futbol şubemiz çok titiz davranıyor. Maksimum 3-4 oyuncu düşünüyoruz. Nokta atışıyla, hata yapmadan en iyisi muhakkak olacak. Tüm taraftarlarımızın içi rahat olsun."

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz