Futbol

Lanzini geliyor mu?

16 Haziran 2014 Pazartesi 16:58 - Son Güncelleme 16 Haziran 2014 Pazartesi 17:02

Beşiktaş, River Plate'ten Lanzini için son kez masaya oturmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş'ta gündem transfer. Kartal, River Plate'ten Lanzini için son kez masaya oturmaya hazırlanıyor.

Moledo transferini Ukrayna'daki karşılıklı nedeniyle çözemeyen siyah beyazlılar, Lanzini'nin takım arkadaşı Balanta'yı da gündemine aldı.

Gelecek sezon şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş, 29 Haziran'da başlayacak yurt dışı kampı öncesi transferi bitirmek istiyor. Siyah beyazlıların hedefindeki ilk isim Arjantinli genç yıldız Manuel Lanzini.

Hafta içi 21 yaşındaki oyuncu için bir kez daha masaya oturacak Beşiktaş, River Plate'in indirime gitmesi için yöneticilerle biraraya gelecek.

Arada 4 milyon dolar var

River Plate Başkanı'nın 10 milyon dolarlık bonservis bedeli belirlediği Lanzini için siyah beyazlıların ayırdığı bütçe ise 6 milyon dolar.

Moledo'daki sıkıntı Balanta'ya yöneltti

Metalist Kharkiv'den Moledo ile her konuda anlaşan Beşiktaş yönetimi, Ukrayna'daki karışıklık nedeniyle bu transferi henüz çözemedi.

Metalist Kharkiv'de bir çok yöneticinin iç savaş yüzünden, yurtdışına kaçtığı vurgulanırken, Moledo transferi için muhatap bulmakta zorlanan siyah beyazlıların River Plate'ten Balanta'yı gündemine aldığı öğrenildi.

Lanzini için yapılan görüşmeler sırasında Beşiktaş'a teklif edilen Balanta, bu sezon River Plate formasıyla 33 maça çıktı. Arjantin ekibinin altyapısından yetişen 21 yaşındaki Kolombiyalı stoperin, kulübüyle 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz