Futbol

Larin'den şampiyonluk sözleri

04 Mayıs 2021 Salı 11:41 - Son Güncelleme 04 Mayıs 2021 Salı 13:01  |  Kaynak : TRT SPOR

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Cyle Larin, antrenman öncesi açıklamalarda bulundu. Kanadalı futbolcu, şampiyonluk ile ilgili ''Şampiyonluğa giden yolun nasıl olduğunu biliyoruz. Şampiyonluğa ulaşana kadar devam edeceğiz." dedi.

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 35 maçta 19 gole imza atan Larin, siyah beyazlıların antrenmanı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Kanadalı futbolcu, ''Takım iyi oynadığı zaman ben de iyi performans gösteriyorum. Şampiyonluğa ulaşana kadar aynı performansı göstermeye devam edeceğiz. Sergen Yalçın bana inandı, saha içinde özgürlük tanıdı. Benim nerede oynadığım çok önemli değil. Her yerde oynayıp gol atabilirim. Aboubakar'ın varlığı beni oyun içinde pozitif şekilde etkiliyor. Benim için gol krallığından öte şampiyonluk daha önemli.'' dedi.

Larin, Atiba ile ilgili ''Atiba benim kariyerimde çok önemli bir yere sahip. Kendisi buraya gelmemde yardımcı oldu. Saha dışında bana baba gibi davranıyor." sözlerini kullandı.

Şampiyonluk yorumu

''Fizik olarak daha geliştim. Belçika'dan buraya hazır geldim ve neler yapabileceğimizi gösterdim. Didier Drogba benim idolüm. Çocukken hep onu izlerdim. Kısa sürede çok maç oynadık, enerji harcadık. Şampiyonluğa giden yolun nasıl olduğunu biliyoruz. Şampiyonluğa ulaşana kadar devam edeceğiz."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz