Futbol

Basın toplantısında Levent Şahin konuştu

19 Mayıs 2019 Pazar 22:26 - Son Güncelleme 20 Mayıs 2019 Pazartesi 00:24

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da yardımcı antrenör Levent Şahin, büyük bir mutluluk yaşadıklarını söyledi.

Teknik direktör Fatih Terim ile yardımcı antrenörler Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın hakem Cüneyt Çakır tarafından tribüne gönderilmesi nedeniyle maç sonu basın toplantısında Levent Şahin yer aldı.

Sözlerine, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayarak başlayan Şahin, "Bu özel günde şampiyonluğu kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Sezon boyunca çok zor bir süreçten geçtiklerini vurgulayan Şahin, "Sezonu 2 kupayla kapatmak inanın bizler için tarifi olmayan bir mutluluk. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Sanırım doyasıya, keyifli bir şekilde sezonun yorgunluğunu atacağımız bir haftaya giriyoruz. Ardından da sezon tamamlanacak" ifadelerini kullandı.

Şahin, Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın Fatih Terim'e yönelik sert sözleri olduğunun aktarılması üzerine, "Bizim görmediğimiz şeyler oldu herhalde. Yorum yapmayacağım" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz