Futbol

"Ligin en güçlü takımlarından birini yendik"

14 Nisan 2019 Pazar 00:53 - Son Güncelleme 14 Nisan 2019 Pazar 01:03

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında konuk ettiği lider Medipol Başakşehir'i 2-1 yenen Beşiktaş'ın Alman kalecisi Loris Karius, çok zor bir maç kazandıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında konuk ettiği lider Medipol Başakşehir'i 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ın Alman file bekçisi maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Karius: "Çok zor bir maç oynadık"

Mücadelede kritik kurtarışlara imza atan Karius, “Çok zor bir maç oynadık. Karşımızda iyi bir takım vardı. İlk yarıda sorunlar yaşadık ancak ilk yarının sonunda ve ikinci yarıda oyunu kontrol ederek istediğimiz skoru aldık. Ligin en güçlü takımlarından birini yendik. Atiba ile aynı takımda oynadığım için çok mutluyum” dedi.

Atiba Hutchinson: ‘Kazandığımız için mutluyuz’

Siyah-beyazlı ekibin eşitlik sayısını atan Atiba Hutchinson ise şunları söyledi:

“İlk yarının sonuna doğru daha organize olduk. Takım adına da mutluyum. Soyunma odasından hemen önce golü bulmak özgüvenimizi yükseltti. Genel olarak herkes çok çalıştı. Birbirimiz için mücadele ettik. Kazandığımız için mutluyuz. Taraftarın bana ve takıma verdiği destekten dolayı minnettarım. Bu takıma, taraftara büyük sevgim var.”

Burak Yılmaz: "Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz"

Galibiyet golünü atan Burak Yılmaz ise maçın ardından yaptığı açıkmada, "Karşımızda çok iyi bir takım vardı. Hafta içi çok çalıştık. Bizi sahada çok yordular. Kazanmasını bildik. Böyle maçlarda gol atmak önemli. Kazandığımız için mutluyuz. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Bize yakışan budur. Matematiksel şansımız bitmediği sürece şampiyonluğu kovalayacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz