Futbol

Loic Remy'den TRT SPOR'a özel açıklamalar

28 Ağustos 2020 Cuma 17:28 - Son Güncelleme 28 Ağustos 2020 Cuma 18:44  |  Kaynak : TRT SPOR

Çaykur Rizespor'a transfer olan Fransız yıldız Loic Remy, imza töreninin hemen ardından TRT SPOR'a açıklamalarda bulundu. Bir çok kulüpten teklif aldığını kaydeden Remy, "Fiziksel olarak hazırım. Bu benim için yeni bir meydan okuma" dedi.

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Fransız futbolcu Loic Remy ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

İstanbul'da düzenlenen imza töreninin ardından Karadeniz ekibinin başkanı Hasan Kartal, başkan vekili Ali Zeki Saruhan ve Fransız yıldız, TRT SPOR canlı yayınına katıldılar. 

Kartal, "İnanıyorum ki Remy Rize'de daha iyi olacak. Rize'de her tür imkan var ve sorunsuz bir kulüp. Remy'i isteyen çoktu, bu transferde emeği geçen herkese teşekkü ederim" ifadelerini kullandı.

Ali Zeki Saruhan ise Çaykur Rizespor'un Süper Lig'e layık bir takım olması için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

"Süper Lig benim için yeni. Bu benim için aslında yeni bir meydan okuma"

Remy, pek çok takımdan teklif aldığını kaydederek, "Burada olduğum için mutluyum. Benden beklentiler var, bu beklentileri karşılayacağımı düşünüyorum. Fiziksel olarak hazırım. Süper Lig benim için yeni bir lig. Bu benim için aslında yeni bir meydan okuma olacak. Yunanistan, Çin ve Fransa'dan teklifler geldi. Hatta başka bir yerde imzalamak üzereydim. Buradayım, herşeyin bir sebebi vardır. İyi bir tercih yaptığıma inanıyorum" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz