Futbol

Lütfü Savaş'tan TRT SPOR'a transfer açıklaması

08 Ocak 2022 Cumartesi 18:33 - Son Güncelleme 08 Ocak 2022 Cumartesi 19:02  |  Kaynak : TRT SPOR

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Kasımpaşa'ya deplasmanda 3-1 yenilen Atakaş Hatayspor'un Onursal Başkanı Lütfü Savaş, mücadelenin ardından TRT SPOR'a özel açıklamalar yaptı. Savaş, transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Atakaş Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, Kasımpaşa mağlubiyeti sonrası TRT SPOR muhabiri Mustafa Korkusuz'un sorularını cevapladı.

Savaş, "Afrika Kupası'na üç önemli oyuncumuz gitti. Toplam 8 eksiğimiz var ama Kasımpaşa hak ederek maçı kazandı.Kasımpaşa'yı tebrik ediyoruz. Olur bunlar daha lig uzun. Eksiklerimizi tamamlayınca yeniden toparlarız" dedi.

"Ömer hocayla 1.5 yıllık anlaşmamız var"

Teknik direktör Ömer Erdoğan'la ilgili kendilerine gelen bir teklif olmadığını kaydeden Savaş, "Ömer hoca ve ekibinden Türk futbolu adına çok şey bekliyoruz. Ömer hocayı uzun süre Hatayspor'a hizmet etsin diye getirdik. Kendisinden memnunuz. Ya milli takımı ya da Avrupa'da bir takımı çalıştırmasını isteriz. Teklif gelirse düşünürüz. Ama şu an Ömer hocayla 1.5 yıllık anlaşmamız var" ifadelerini kullandı.

"Mısır'dan bir futbolcuyla anlaştık"

Lütfü Savaş, transfer çalışmaları hakkında ise şunları söyledi:  

"Mısır'dan bir futbolcuyla anlaştık, sağ ve sol açık mevkilerinde oynuyor. Pazartesi Türkiye'ye gelmesini bekliyoruz. Yurt içinden de 3-4 tane futbolcu var. Defanstan, orta saha ve iler uçtan. Onlarla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Oyuncularımıza gelen teklifler var ancak gelen teklifler beklentilerimizin altında. O yüzden oyuncularımızı göndermeyeceğiz."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz