Futbol

Mame Baba'dan "Yeni Diagne" açıklaması

15 Temmuz 2019 Pazartesi 15:24 - Son Güncelleme 15 Temmuz 2019 Pazartesi 15:43

Kasımpaşa'nın yeni transferi Mame Baba, TRT SPOR'a özel açıklamalar yaptı. Senegalli golcü, "Yeni bir Diagne etkisi yaratabilir miyim bilmiyorum; ama Kasımpaşa için elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.

TRT SPOR'a konuşan Mame Baba, Kasımpaşa'ya geldiği için mutlu olduğunu kaydetti.

Baba, "Transfer sürecinde evrak işlerim biraz uzadı; ama artık halloldu. Kasımpaşa'ya geldiğim için çok mutluyum. Türkiye ve Türk yemekleri çok güzel. Buraya gelmeden önce Galatasaray ve Fenerbahçe'yi biliyordum. Arkadaşım Diagne'de buradaydı ve onu da takip ediyordum" dedi.

Galatasaray'da forma giyen Diagne'nin harika işler başardığını ifade eden Mame Baba, "Yeni bir Diagne etkisi yaratabilir miyim bilmiyorum; ama Kasımpaşa için elimden gelenin en iyisini yapacağımın sözünü verebilirim. Elimden geldiğince takıma yardımcı olmaya çalışacağım. Yeni Diagne olmam konusundaki beklenti üzerimde bir baskı yaratıyor; ama bu olumlu baskı beni motive ediyor. Yani bu baskının işime yarayacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Baba, asıl mevkisinin forvet olduğunu kaydederek, şunları dile getirdi:

"Kasımpaşa'nın oyun tarzının bana uygun olacağını düşünüyorum. Asıl mevkim forvet. Ama kanatlarda da görev yapabiliyorum. Birçok teknik adamla çalıştım, her birinden farklı şeyler öğrendim. Kemal Özdeş de hedef odaklı çok iyi bir teknik direktör. İletişimi ve çalışma şekli hoşuma gidiyor. Takımda henüz yeniyim; Bu yüzden takımdaki durumu anlamam için onlarla biraz daha vakit geçirmem gerekiyor; ama hep beraber çalışıp iyi işler çıkaracağımıza ve başarılı olacağımıza inanıyorum."  

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz