Futbol

Mancini istifa edebilir!

10 Ocak 2014 Cuma 13:38 - Son Güncelleme 10 Ocak 2014 Cuma 14:47

Mancini'nin gerçekleşmeyen transferler yüzünden istifa edebileceği iddia edildi.

İtalyan ve İngiliz basını, Mancini'nin gerçekleşmeyen sözler ve transferler yüzünden istifa edebileceğini yazdı.

İtalyan ve İngiliz basınının son dakika haberine göre, Mancini'nin Galatasaray serüveni çok kısa sürebilir. Sarı kırmızılıların İtalyan teknik adamı, kendisine daha önceden garanti edilen ancak yerine getirilmeyen sözlerden dolayı oldukça rahatsız. Mancini'nin özellikle transfer politikasından oldukça rahatsız olduğu ve ocak ayı içinde istifasını verebileceği ifade edildi.

Mancini çok kızgın

İtalya'da yayın yapan Football Italia'nın haberine göre Mancini, kış transfer sezonunda istediği takviyelerin yapılmamasına çok kızgın. İngiliz basınına dayandırlarak yapılan haberin detayında, Roberto Mancini'nin kendisine verilen sözlerin tutulmamasından dolayı oldukça sinirli. Takıma katılan oyunculardan haberdar olmadığı ifade edilen İtalyan hocanın, Alex Telles transferi yüzünden de gerginlik yaşadığı ifade edildi. Mancini'nin takıma katılmasını istediği hiçbir futbolcunun alınmaması ve yönetimin kendi transfer politikasını yürütmesi tecrübeli teknik adamı istifanın eşiğine getirdi.

İstifanın sebebi transfer olur

İngiliz basınında çıkan haberde ise Mancini'nin Tottenham ile görüşebileceği ve Galatasaray macerasının oldukça kısa süreceğine yer verildi. Takımdaki revizyonu bir türlü gerçekleştirememesi Mancini'nin en önemli istifa nedeni olarak gösterildi. İngiliz basını Mancini'nin istifa edebilme olasılığının ise oldukça yüksek olduğunu özellikle belirtti. Ayrıca Tottenham'ın Mancini'nin Galatasaray'dan istifasını beklediği de haberibn detayında yer aldı.

Aysal'dan 'teknik sebep' açıklaması

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın yaptığı kısa basın toplantısında da transferlerde teknik sebeplerden dolayı aksaklıklar olduğunu ifade etmesi, akıllara Mancini'nin transfer politikasını beğenmemesini getirdi. İtalyan hoca Tellesi'i ısrarla istemiş ancak Brezilyalı oyuncu uçağa binerken gönderilen yeni sözleşme şartları yüzünden Gremio'ya dönmek zorunda kalmıştı. (Eurosport)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz