Futbol

Marcao'dan Terim, Muslera ve Arda'ya övgü

26 Şubat 2021 Cuma 12:15 - Son Güncelleme 26 Şubat 2021 Cuma 12:29  |  Kaynak : TRT SPOR

Galatasaraylı Marcao, Brezilya basınına konuştu. 24 yaşındaki stoper, teknik direktör Fatih Terim ve takım kaptanları Arda Turan ile Muslera hakkında övgü dolu sözler kullandı.

Galatasaraylı Marcao, ESPN Brezilya’ya açıklamalar yaptı. 24 yaşındaki futbolcu, teknik direktör Fatih Terim, Arda Turan ve Muslera’dan övgüyle bahsetti.

"Terim 'winner' teknik adam"

Marcao, Fatih Terim’i Türkiye’deki tüm kupaları kazanmasından dolayı “winner” teknik adam olarak tanımladı.

Brezilyalı oyuncu, Fatih Terim’in rakip takım hakkında yaptığı tüm detaylı analizleri de futbolculara tek tek anlattığını belirtti.

Marcao, Galatasaray’ın daha çok Premier Lig ve La Liga gibi büyük liglerde oynayan oyuncuları tercih ettiğini söyledi.

Buna rağmen, deneyimli teknik adamın kendisini Portekiz Ligi'nde küme düşmemeye oynayan Chaves'den transfer etmesinin çok önemli olduğunu vurguladı.

"Muslera fantastik bir karakter...Arda önemli bir figür"

Sarı-kırmızılılarda çok kaliteli futbolcularla oynadığının altını çizen Marcao, saha içindeki liderlerinin Muslera olduğunu açıkladı.

Uruguaylı kaleciyi fantastik bir karakter olarak tanımlayan Marcao, “Muslera ile zaman geçirmek, onunla birlikte oynamak büyük bir onur" ifadesini kullandı.

24 yaşındaki futbolcu, Arda Turan’ın da yüksek oyun bilgisine sahip çok önemli bir figür olduğunu belirtti.

"Türkiye'deki derbilerden önce uyumakta zorlanıyorum"

Galatasaray - Fenerbahçe derbisini değerlendiren Marcao, “Türkiye'de derbi karşılaşmaları Brezilya'ya göre çok farklı. Bu maçlardan önce uyumakta çok zorlandığım oldu ama yılda 15 kez de  olsa oynarım“ dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz