Futbol

"Mario Gomez olsa Beşiktaş'ın 10 puan fazlası vardı"

18 Nisan 2022 Pazartesi 09:43 - Son Güncelleme 18 Nisan 2022 Pazartesi 10:05  |  Kaynak : TRT SPOR

Rıdvan Dilmen, TRT SPOR'da yayınlanan "%100 Futbol" programında Giresunspor ile golsüz berabere kalan Beşiktaş'ın kadro yapılanmasını yorumlarken "Mario Gomez olsa Beşiktaş'ın 10 puan fazlası vardı" ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen ve Erbatur Ergenekon, TRT SPOR'da yayınlanan "%100 Futbol" programında Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında GZT Giresunspor ile Beşiktaş arasında oynanan ve golsüz biten mücadeleyi analiz etti.

Süper Lig'de en çok orta yapan takımın Beşiktaş olduğuna dikkat çeken Rıdvan Dilmen, "Beşiktaş'ta Mario Gomez olsaydı şu an 10 puan fazlası olurdu. Michy Batshuayi kötü oyuncu değil. Rıdvan, Ghezzal ve Teixeira gibi çok iyi orta yapan oyuncuları var Beşiktaş'ın ama Batshuayi öyle bir oyuncu değil." diye konuştu.

"Kafacı santrforun yoksa solda Larin'i oynatmaya mecbursun"

Usta yorumcu, Beşiktaş'ın Sergen Yalçın ve Önder Karaveli dönemlerinde de duran toptan gol bulduğunu ifade ederek, "Batshuayi'nin bu hızlı oynayan Beşiktaş'ta kapanan takımlara karşı manevrası yok. Ben Batshuayi'yi beğeniyorum. Kapanan takımlara karşı Batshuayi değil, daha hedef santrfor olması lazım. Batshuayi gibi kafacı santrforun yoksa solda Larin'i oynatmaya mecbursun " dedi.

"Ozan Tufan, Beşiktaş'a uyar"

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan milli futbolcu Ozan Tufan'ı Beşiktaş'ta çok faydalı olabileceğini de kaydetti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz