Futbol

Mecnun Otyakmaz: Kupada finale yükselmek istiyoruz

25 Nisan 2022 Pazartesi 23:36 - Son Güncelleme 25 Nisan 2022 Pazartesi 23:39  |  Kaynak : DHA

Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Çok ciddi bir şekilde çalışıp, önlemlerimizi alıp, avantajımızı değerlendirip kupada finale yükselmek istiyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 34'üncü haftasında kendi sahasında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşan ve maçtan 1-0 galip ayrılan Demir Grup Sivasspor'da başkan Mecnun Otyakmaz, maç sonu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Kupa maçı nedeniyle her iki takımın da iyi futbol oynayamadıklarını söyleyen Otyakmaz, "Buna rağmen Alanya gibi güçlü bir takımı yenmek bizi mutlu etti. Taraftarımızın az da olsa yüzlerini güldürdük diye düşünüyorum. Bayramdan sonra kupada Alanyaspor ile rövanş karşılaşmamız var. Bir avantaj elde ettiğimizi söyleyebilirim ama Alanya topa çok hakim olan ve de tehlikeli bir takım. Henüz turu atlamış sayılmayız. Çok ciddi bir şekilde çalışıp, önlemlerimizi alıp, avantajımızı değerlendirip finale yükselmek istiyoruz" dedi.

Alanyaspor ile Türkiye Kupası yarı final rövanşında taraftar için özel bir davetlerinin olacağını belirten Otyakmaz, "Taraftarımızın desteğini bu maçta hissetmemiz lazım. Alacağımız bir galibiyetle ve geçerli bir sonuçla takımımız finale yükselecektir. Taraftarımızı stadyumda görmek, onlarla kaynaşmak ve o itici gücü yanımızda hissetmek istiyoruz" diye konuştu.

Son çıkan spor yasası ile ilgili soru üzerine Otyakmaz, "Futbolu yeni bir kanunla dizayn etmeye ihtiyaç vardı. Fakat bizim önemli tereddütlerimiz var. Her ortamda dile getirmeye gayret ettik. Bazı dönemlerde yanlış anlaşıldık. Taleplerimiz pek ilgi görmedi diye düşünüyorum. İnşallah UEFA'dan, FIFA'dan bizimle ilgili olumsuz bir şey olmaz. Henüz Resmi Gazete'de yayınlanmadan birtakım değişiklikler yerine gelir. En azından bu kaygılar kafamızdan yok olur diye düşündük. Şimdi hakikaten yönetici bulmakta zorlanacağız. Bu risklerle, bu ortamda kimse kendi gelirlerini, çocuklarının rızıklarını tehlikeye atmaz. Yönetici bulmakta zorlanacağımızı söylemiştik ve bu kaygımızı halen yaşıyoruz. Ama mutlaka düzenlemeler getirilecektir. Umarım o tereddütlerimiz ortadan kalkar ve mükemmel bir yasa ile yolumuza devam ederiz" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz