Futbol

Melo anlaştı

12 Temmuz 2015 Pazar 13:59 - Son Güncelleme 12 Temmuz 2015 Pazar 17:47

Felipe Melo, Brezilya ekibi Cruzeiro'ya imza atmaya hazırlanıyor.

Galatasaray'ın Brezilyalı orta saha futbolcusu Felipe Melo'nun menajeri Jose Rodriguez, oyuncunun transferi için Cruzeiro ile anlaşmaya yakın olduklarını iddia etti.

Rodriguez, İtalyan basınında yer alan açıklamasında Melo hakkında çıkan transfer söylentilerine değinerek, "Melo'nun transferi için Brezilya ekibi Cruzeiro ile anlaşmaya yakınız. Önümüzdeki günlerde her şeyin çözüleceğini umuyorum. Transfer yarın veya salı günü resmileşebilir" ifadelerini kullandı.

Melo'nun transferi için devrede olduğu iddia edilen İtalyan kulübü Inter'den kendisine gelen bir teklif olmadığını öne süren Rodriguez, "Inter'den teklif gelmemesi durumu biraz değiştirdi. Mancini'nin Melo'ya değer verdiğini biliyoruz ama kulübün tasarrufu başka yönde. İtalyan teknik adam Melo'nun transferini istiyor olabilir ancak yönetim başka oyuncuları düşünüyor" değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, takımdan ayrılması gündemde olan Felipe Melo'ya karar vermesi için 20 Temmuz'a kadar süre vermişti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz