Futbol

Melo isyan bayrağını çekti!

10 Haziran 2014 Salı 09:54 - Son Güncelleme 10 Haziran 2014 Salı 10:02

Melo'nun teklifleri değerlendirilebileceği öne sürülüyor.

Galatasaray'da geride kalan sezonda ortaya koyduğu hırslı oyunla Sarı-Kırmızılı taraftarların takdirini kazanan Felipe Melo, kendisine yönelik eleştirilerden çok sıkıldı.

Saha içerisinde bazen hırsına yenik düşen, bazen de jest ve mimikleri nedeniyle eleştirilere maruz kalan Brezilyalı futbolcunun son olarak ismi, tatil yaptığı yerde bazı Fenerbahçeli taraftarlarla kavga ettiği yönündeki iddialarla gündeme gelmişti. Ancak başarılı orta saha bu iddiayı yalanladı. Melo, sürekli adının bu tür olaylara karıştırılması ve bir şekilde Türkiye'de eleştiri konusu yapılması nedeniyle son derece rahatsız.

Tecrübeli futbol bu sıkıntısını İspanyol menajeri Jose Rodriguez Baster'la da paylaştı. Brezilyalı futbolcunun "Galatasaray'ı çok seviyorum, taraftara ve kulübüme çok bağlıyım. Ancak kulüp dışında bazı çevreler üzerimde bir baskı ortamı kurmaya yelteniyorlar ve bu çabalarından hiç vazgeçmiyorlar. Bu durumdan sıkıldım" diyerek dert yandığı öğrenildi.

DÜNYA KUPASI’NA GİDEMEMEK MELO’YU ETKİLEDİ

Melo son olarak geçen sezon sonu Fenerbahçe'yle yapılan ve Galatasaray'ın 1-0 kazandığı derbide yaşananlarla gündeme gelmişti. Emre Belözoğlu'nun gördüğü kırmızı kart sonrası jestleri ve mimikleri nedeniyle eleştirilen Brezilyalı oyuncu hakkında TFF Başkanı Demirören bir açıklama yapmış ve Galatasaray yönetiminin Melo'yu göndermesi gerektiğini savunmuştu.

Bu açıklamaya Galatasaray sert tepki gösterirken, Melo, Türkiye Kupası finali sonrası, seremonide Demirören'in elini sıkmamıştı. Öte yandan Galatasaray'la 2016'ya kadar sözleşmesi olan Melo'nun piyasa değeri 10 milyonun üzerinde gözüküyor. Menajer Baster, Brezilyalı futbolcunun Avrupa ve dünyanın değişik yerlerinden pek çok talibi olduğunu söylüyor.

Galatasaray'da mutlu olmasına karşın, Türkiye'de üzerinde oluşturulmaya çalışılan baskı ortamından dolayı bunalan Melo'nun şartların olgunlaşması ve Galatasaray yönetiminin uygun bulması durumunda bu teklifleri değerlendirilebileceği öne sürülüyor. Çok umut edip, çalıştığı halde Scolari tarafından Dünya Kupası için Brezilya Milli Takımı'na seçilmeyen Melo, bu hayal kırıklığının ardından, çok göz önünde olmayan bir ligi de tercih edebilir.

BUGÜN

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz