Futbol

Melo ne zaman dönüyor?

29 Mart 2015 Pazar 18:30 - Son Güncelleme 29 Mart 2015 Pazar 18:37

Hamza Hamzaoğlu Felipe Melo'nun son durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray'da sakatlığı bulunan Brezilyalı futbolcu Felipe Melo'nun son durumu hakkında ise gelen bir soruya şu cevabı verdi.

"Melo geldi, kendisiyle görüştük. Kendisini iyi hissediyor. Tabii buradaki son kontrolleri yapılacak ve ona göre bir antrenman programı devam edecek. Ne zaman aramıza dönecek şu an için bilmiyorum. Yapılacak olan kontrollerden sonra belli olacak. İnşallah o da en kısa sürede aramızda olacak."

Sarı-kırmızılı takım teknik direktörü Hamzaoğlu, Galatasaray Kulübü'nün dün yapılan mali genel kurulunda kendilerine alkışlarla destek verilmesiyle ilgili olarak "Kendilerine teşekkür ederim. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Şu an kulübün bulunduğu durum ortada. Biz de kulübe zarar vermeden nasıl katkı sağlarız, hedefimize nasıl ulaşırız bunun düşüncesi içerisindeyiz. Önümüzdeki yıllara nasıl bir planlama yapıp, nasıl bir yol haritası ile gitmemiz gerektiği konusunda çalışıyoruz. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur. Hepimiz Galatasaray Kulübü'ne katkı sağlamak için buradayız" ifadelerini kullandı.

Hamzaoğlu, Yunan temsilcisine 2-0 yenildikleri hazırlık maçının kendileri için faydalı geçtiğini kaydetti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz