Futbol

Melo, Volkan'ın elini sıkacak mı?

15 Ekim 2014 Çarşamba 09:45 - Son Güncelleme 15 Ekim 2014 Çarşamba 10:03

Seremonide Volkan Demirel'in elini sıkacak mı? İşte Melo'ya yapılan o uyarı...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisine sadece 4 gün kaldı ve herkes şu soruyu sormaya başladı: "Melo seremonide Volkan'ın elini sıkacak mı?" Brezilyalı yıldız, Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa'nın ödül törenlerinde TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in elini sıkmamıştı. Galatasaray Teknik Heyeti'nin yanı sıra kulüp görevlilerinin Melo'yu bu konuda uyardığı ortaya çıktı. Seremonide yaşanacak olası tartışmanın tribünleri olumsuz etkileyeceğini düşünen yetkililer, Volkan'ın elini sıkması yönünde Melo'ya tavsiyede bulundu.

YİNE SİNİR KÜPÜ

Galatasaray'ın hırçın orta sahası Felipe Melo, Florya'da ilk yarıda U-21, ikinci devrede de U-19 takımlarıyla oynanan maça damgasını vurdu. 2-2 sona eren karşılaşmada hatalı bir pasla takımına bir gol yediren Brezilyalı, sinirini genç rakiplerinden çıkardı. Prandelli, Melo'nun sert faulleri sonrası müdahele edip onu kenara aldı.

NE OLMUŞTU?

Süper Kupa finalinde Felipe Melo'nun penaltısını kurtaran Volkan Demirel, sevincini yaşarken Melo'nun tepesine sıçramış, iki oyuncunun da sarı kart aldığı olay karşılıklı demeçlerle daha da gerilmişti.

SABAH

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz