Futbol

Menajer Altıparmak'tan Mehmet Topal yalanlaması

05 Mart 2019 Salı 15:13 - Son Güncelleme 05 Mart 2019 Salı 15:24

Menajer Batur Altıparmak, "Sezon başında çok büyük paralara teklifler geldi ama kabul edilmedi. Mehmet para kurgusu ve taraftar algısında kullanılacak bir isim değildir" dedi.

Fenerbahçe'nin deneyimli futbolcusu Mehmet Topal hakkında çıkan haberlere ilişkin menajeri Batur Altıparmak'tan yalanlama geldi.

Fenerbahçe ve milli takımın tecrübeli oyuncusu Mehmet Topal'ın menajeri Altıparmak, yaptığı yazılı açıklamada; şunları ifade etti:

"Bugün bir çok dijital spor haber portalında çıkan 'Mehmet Topal menajerinden Arap takımlarına teklif götürme isteği' içerikli haber kesinlikle yalandır. Futbolcumuzun böyle bir talebi olmamıştır ve ayrıca beyan edilen rakamların çok üstünde rakamlar sezon başı teklif edilmiş olsa dahi kabul edilmemiştir. Mehmet Topal para kurgusu ve taraftar algısında kullanılacak bir isim değildir. İzlenen yol yanlıştır. Son derece profesyonel bir futbolcu olup teknik direktör görev verirse sahada elinden geleni yapar, görev vermezse de takımına daha sonra katkı vermek için kenarda bekler. Bu tarz algı ve hedef odaklı haberlerin kaynakları ile ilgili ciddi kaygılarımızın olduğunu belirtmek isteriz. Bu tarz haberlere lütfen itibar etmeyiniz. Çok uzun süre bu tarz yersiz haberlere karşı takındığımız sessiz tavır bundan sonraki süreçlerde yasal boyutlara taşınacağını belirtmek isteriz."

Kaynak: DHA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz