Futbol

Menajer oyunu!

21 Ocak 2014 Salı 09:49 - Son Güncelleme 21 Ocak 2014 Salı 10:02

Telles transferi, oyuncunun menajerinden gelen isteklerle zora girdi.

İngiliz devinin ilgisi sonrasında Telles’in menajeri Otto, G.Saray’dan daha önce konuşulmayan 500 bin Euro’luk imza parası, kendi komisyonunun bir seferde ödenmesi ve oyuncunun bonservis bedelinin yüzde 20’sinin kendisine verilmesini istedi.

GALATASARAY’ın 6 milyon Euro ödeyerek bonservisini satın aldığı Alex Telles, Galatasaray ile sözleşme imzalayamadı. Cuma gecesi 23.00’te İstanbul’a inmesi ve Cumartesi günü de Sağlık Kontrolüne girmesine karşın sarı kırmızılı takımın kampına katılamayan, Brezilyalı’nın transferinde ilginç bilgiler ortaya çıktı. G.Saray’ın şampiyonlar ligi’ndeki rakibi Chelsea’nin, genç oyuncuya son dakikada talip olması, sarı kırmızılıların oyuncuyu resmen kadrosuna katmasına engel oldu. Bu sürpriz talipten sonra Alex Telles’in menajeri Otto, imza atmak için Galatasaray Yönetimi’nin dudağını uçuklatacak talepleri sıralamaya başladı.

BAŞKAN AYSAL YOĞUN ÇABA HARCIYOR
ŞİMDİYE kadar hiç gündeme gelmeyen 3 ağır talepte bulunan Otto “Eğer bunları yerine getirmezseniz, Telles’in transferi Galatasaray’a gerçekleşmez” dedi. İşte o 3 madde:
1- Alex Telles’in bonservisinin yüzde 20’sini bedelsiz olarak bana devredeceksiniz.
2- Otto, 5 senede alacağı komisyonunun tamamını tek seferde ve peşin olarak istiyor.
3- Otto ayrıca Alex Telles’in imza atması ek olarak 500 bin Euro imza parası istiyor.

Bugün yapılacak olan son müzakere sonucunda Otto, bu ağır taleplerinde az da olsa geri adım atmaz ise Mancini’nin 4 gözle beklediği Telles’in transferi İstanbul’a gelip, sağlık kontrolüne girmesine karşın suya düşecek ve gerçekleşmeyecek. Başkan Ünal Aysal, transferin gerçekleşmesi için orta yol bulmak adına yoğun mesai harcıyor. 

(Hürriyet)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz