Futbol

Mersin İdmanyurdu şanssızlıktan yakındı

13 Ocak 2016 Çarşamba 23:23 - Son Güncelleme 13 Ocak 2016 Çarşamba 22:11

"Bu yıl başımıza sürekli şansızlık geliyor. Buna bir anlam veremiyoruz."

Ziraat Türkiye Kupası 4. hafta maçında Bucaspor'a uzatmada kaybeden Mersin İdmanyurdu Antrenörü Serkan Damla, şansızlıktan yakındı. Damla, "Bu yıl başımıza bir şansızlık geliyor. Buna bir anlam veremiyoruz" dedi.

Damla, Bucaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 4. hafta karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi bir maç oynandığını söyledi.

Özellikle ikinci yarıda istedikleri oyunu sahaya yansıttıklarını ve golü de bulduklarını anlatan Damla, "Bu yıl başımıza bir şansızlık geliyor. Buna bir anlam veremiyoruz. Önümüzde Beşiktaş maçı var, yoğun bir antrenman temposu var, yorgunluk birikti. Maçın sonunu konsantrasyon kaybına bağlıyorum. Yorgunluk konsantrasyonu da etkiledi. Amacımız maç eksiği olan oyuncuların eksiğini tamamlamaktı" diye konuştu.

Bucaspor Teknik Direktörü Suat Kaya ise 4 gün önce İzmir'de oynanan maçta Mersin İdmanyurdu'nu mağlup ettiklerini ve kente 6 puanla geldiklerini anımsattı.

Öğrenmeye açık, genç bir ekibe sahip olduğunu vurgulayan Kaya, "Golü yedikten sonra disiplini bırakmadık. Maçın sonuna kadar, uzatmalarda da disiplini bırakmadık. Penaltıda maçı bıraktım içeri girdim çünkü oyuncularıma güvenim sonsuzdu. İyi bir ekibe sahibiz. Mersin ekibine ligde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz