Futbol

Mesut Özil’in kadro dışı kalmasının perde arkası

25 Mart 2022 Cuma 12:08 - Son Güncelleme 25 Mart 2022 Cuma 12:24  |  Kaynak : TRT SPOR

Fenerbahçe'de Mesut Özil’in kadro dışı kalmasının perde arkası netleşiyor. Özil, sakatlığı ve formsuzluğu nedeniyle bir süredir bekleneni veremiyordu. Yıldız oyuncunun, Konyaspor maçında oyundan çıkarılmasıyla iplerin koptuğu öğrenildi.

Fenerbahçe'de en çok konuşulan konu Mesut Özil’in kadro dışı kalması oldu. Teknik direktör İsmail Kartal ile Mesut arasında yaşanan fikir ayrılıkları, İttifak Holding Konyaspor mücadelesinde zirve yaptı.

Maça 11'de çıkan yıldız futbolcu, performansıyla beklentilerin gerisinde kalmıştı. Devre arasında oyundan alınan deneyimli orta sahanın, bu karara sert şekilde tepki gösterdiği belirtildi.

Mesut Özil’i hazır olmadan oynatmayı düşünmeyen ve yıldız futbolcunun performansının artması gerektiğini savunan teknik direktör İsmail Kartal, yaşanan tartışmanın ardından son kararını verdi.

Soyunma odasında oluşan gergin havadan rahatsız olan Kartal, bu durumun takımdaki ikincilik hedefini de etkileyeceğini yönetime bildirdi.

Mesut, İsmail Kartal ve sarı-lacivertli yönetimin ortak kararıyla kadro dışı bırakıldı.

Konyaspor maçında şutu ve isabetli ortası olmayan yıldız isim, 5 kez top kaybetti. 36 defa topla buluşan Mesut, yüzde 87,1 pas isabetiyle oynarken sarı lacivertli takıma gol yollarında katkı sağlayamadı.

Öte yandan Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan bir diğer oyuncu Ozan Tufan'ın, forma adaletsizliği yaşandığını öne sürdüğü ve oynatılmadığı için tepki gösterdiği öğrenildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz