Futbol

Mete Vardar'dan transfer müjdesi

11 Temmuz 2014 Cuma 09:50 - Son Güncelleme 11 Temmuz 2014 Cuma 10:03

Mete Vardar, siyah-beyazlı taraftarları sevindirecek açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’ta taraftardan camiaya herkes yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına kilitlenmiş durumda. Şu ana kadar gündeme gelen isimlerden net bir sonuç alınamaması endişeleri artırırken Siyah- Beyazlılar’ın A Takım’dan sorumlu yöneticisi Mete Vardar konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

3 veya 4 yabancı transfer yapacaklarını belirten Vardar, "Transfer için 11 milyon euro gibi bir bonservis bütçesi ayırdık. Oyuncunun durumuna, kalitesine göre bu bütçenin üstüne çıkma durumu söz konusu olabilir. İnşallah, 13- 24 Temmuz tarihleri arasındaki İngiltere kampı bitene kadar sonlandırmayı istiyoruz. Ancak, bundan önceki dönemlerde yaşanan har vurup harman savurma anlayışı bitmiştir. Esas konu budur” ifadelerini kullandı.

“TÖRE’NiN KOŞULLARI UYGUN HALE GELMELi”
Gökhan Töre transferi konusunda da fikirlerini açıklayan Vardar, "Gökhan, transferini istediğimiz bir oyuncu. Bu yöndeki çalışmalar sürüyor. Ancak, kulüp şartlarına uygun hale gelmeli” diye konuştu.

Vardar, teknik direktör Slaven Bilic’in, önceki günkü basın toplantısında yaptığı, "Şampiyonlar Ligi için takım olma yolunda geç kaldık" yönündeki açıklaması için "Hocamızın transferleri kastettiğini sanmıyorum" dedi.

Almanya’daki ilk kamp döneminide değerlendiren Vardar, "Deneyimli ve genç arkadaşların bir arada çalıştığı verimli bir ortam oldu. Takımın heyecanı en dikkat çeken yönüydü" ifadelerini kullandı.

 

Bugün

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz