Futbol

M.İdmanyurdu'nda formayı en çok onlar giydi

02 Ocak 2016 Cumartesi 13:38 - Son Güncelleme 02 Ocak 2016 Cumartesi 11:42

Serkan Balcı, Nakoulma, Mitrovic ve Sadiku 16 en çok forma giyen 4 isim oldu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nda ligin ilk devresinde 16 maça çıkan Serkan Balcı, Nakoulma, Mitrovic ve Sadiku takımda en çok forma giyen 4 isim oldu.

2015-2016 sezonunun ilk yarısında 2 galibiyet, 4 beraberlik, 11 yenilgiyle 10 puan toplayarak 17. sırada yer alan Mersin İdmanyurdu için ilk devre istediği gibi sonuçlanmadı.

Sezona kötü başlayan ve alt sıralardan bir türlü kurtulamayan kırmızı-lacivertli ekip 17 maçta yediği 36 golle Eskişehirspor'la birlikte kalesinde en çok gol gören takım oldu.

Mersin temsilcisinin kalecileri Muammer Zülfikar Yıldırım 14 maçta, takımdan ayrılan Nikolay Mihaylov ise 3 maçta doksanar dakika kırmızı-lacivertli kaleyi korudu. Muammer Zülfikar Yıldırım görev yaptığı bin 260 dakikada 27 gol yerken, Mihaylov ise 270 dakikada 9 kez meşin yuvarlığın ağlarla buluşmasına engel olamadı.

Mersin İdmanyurdu'nun 28 yaşındaki oyuncusu Prejuce Nakoulma ise ilk devrede gösterdiği performansla takımın en başarılı isimleri arasında yer aldı. Son haftadaki Bursasspor maçı haricinde 16 karşılaşmanın hepsinde de sahada yer alan Burkina Fasolu oyuncu, toplamda bin 346 dakika görev yaptı.

Ligde 5 kez fileleri havalandıran Nakoulma, Beşiktaş'a 2, Trabzonspor'a 2, Fenerbahçe'ye 1 gol atıp, Galatasaray maçında da Welliton'a asist yaptı.

Mersin İdmanyurdu'nda Serkan Balcı, Loret Sadiku ve Milan Mitrovic de ilk devrede 16 maçta forma giyerek takımda en çok maça çıkan isimler arasında yer aldı.

Kırmızı-lacivertli ekipte Oktay Delibalta ve Welliton Soares Morais 15, Servet Çetin ve Pedriel ise 14'er kez maça çıkarken, bu isimleri 13'er maçla Murat Ceylan, Abdul Rahmen Khalili ve Gökçek Vederson takip etti.

İlk yarıda toplam 21 kez rakip ağları havalandıran Mersin İdmanyurdu'nda Nakoulma ve Welliton beşer, Pedriel 4, Vederson 3, Mitrovic 2, Serkan Balcı ile Servet Çetin ise 1'er kez gol atma sevinci yaşadı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz