Futbol

Miralem Pjanic: Beşiktaş'ta çok mutluyum

22 Aralık 2021 Çarşamba 18:18 - Son Güncelleme 22 Aralık 2021 Çarşamba 19:09  |  Kaynak : TRT SPOR

Beşiktaş'ın Boşnak yıldızı Miralem Pjanic, siyah-beyazlı kulüpte çok mutlu olduğunu ve sezonu tamamlayacağını söyledi.

Beşiktaşlı Miralem Pjanic, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Siyah-beyazlı ekibin antrenmanı öncesi kamera karşısına geçen Boşnak yıldız, ayrılık iddiaları ve takımın güncel durumu hakkında soruları yanıtladı.

Pjanic'in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Beşiktaş'ı ve harika taraftarı bırakma niyetim yok"

“Kötü bir sakatlıktan döndüm. İdeal süreden daha erken döndüm çünkü takımın bana ihtiyacı vardı. Belki en iyi formumla dönüş yapmadım ama zamanla hem performansım hem de özgüvenim daha iyiye gidiyor. Hocamızla aramızda çok iyi bir iletişim ve iyi bir atmosfer var. Kötü bir dönemden çıktık ama takımın özgüveni yerine gelmeye başladı.”

“Barcelona konusuyla alakalı bir düşüncem yok. Beşiktaş’tayım. Burada tüm sezon boyunca kalmaktan başka bir düşüncem yok. Burayı ve bu harika taraftarı bırakma niyetim yok.”

“Tabii ki gelmeden önce Türk taraftarların coşkusunu duymuştum. Büyük statlarda oynadım ama burada özel bir şey var. Ben buraya başarılar getirmeye geldim. Maç maç düşünüyoruz. Umuyorum, taraftarın sevgisinin karşılığında biz de onlara bir şeyler verebiliriz.”

"Sergen Yalçın'a büyük saygı duyuyoruz"

“Sergen Yalçın’a hem insan hem de antrenör olarak büyük saygı duyuyoruz. Bu kulüp için yaptıkları tartışılmaz. Futbolda ne yazık ki böyle ayrılıklar yaşanıyor. Önümüzdeki süreç için adım adım ilerliyoruz. Puan tablosunda bulunduğumuz noktadan dolayı mutsuzuz ama bu takımın daha iyi yerlerde olacağına inanıyoruz. Saha içi ve dışı analizlerimiz iyi gidiyor. Hedefimiz, önümüzdeki her maçtan 3 puan almak. Şubat-Mart gibi yerimize bakıp gelecek hakkında konuşabiliriz.”

“Kontratım Haziran’a kadar sürüyor. Burada olmaktan, takım arkadaşlarımla, başkanımızla, taraftarımızla olmaktan dolayı çok mutluyum. Geleceğin ne getireceğini bilmiyorum. Bu takımla ve harika taraftarın önünde maç oynamaktan dolayı çok keyif alıyorum. Sezon sonunda neler olacağını hep birlikte göreceğiz.”

"Önder hocayla iletişimimiz çok iyi"

“Önder hoca beni iyi tanıyor. Aramızdaki iletişim çok iyi. Benim nerede en iyi performansı vereceğimi çok iyi biliyor. Senelerce 6 numara oynadım ve burada oynamayı seviyorum. Sürekli git-gel oyununu oynamaktan ziyade 6 numarada oynamayı daha çok sevdiğimi söyleyebilirim. Umarım bu şekilde devam edecek.”

“Taktiksel olarak Avrupa’ya kıyasla biraz daha zayıf bir lig olduğunu söyleyebilirim. Trabzonspor belki kusursuz bir futbol oynamıyor ama ligin en organize takımı. Bizim de biraz eksiğimiz bu yöndeydi. Organizasyonu iyi yapan ve daha az gol yiyen takımlar zaten şampiyon oluyor.”

"Haftalar ilerledikçe durumumza bakacağız"

“Lig için her şey bitmiş değil. Önümüzde bir kupa ve bir de Süper Kupa maçımız var. Elimizden geldiğince puan almak zorundayız. Haftalar sonra durumumuza tekrar bakarız. Hedefimiz hem kupada hem de Süper Kupa’da başarılı olmak.”
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz