Futbol

Modric'e Önder Özen vetosu

14 Kasım 2013 Perşembe 11:39 - Son Güncelleme 14 Kasım 2013 Perşembe 16:41

Beşiktaş'ta Futbol Direktörü Önder Özen sessizliğini TRT Spor'a bozdu.

Son günlerde basında adı Beşiktaş'la anılan Pirlo, Diego ve Modric gibi isimlere Futbol Direktörü Önder Özen'den veto geldi..

Ronaldinho dışında yazılan hiçbir yıldız isimle ilgilenmediklerini belirten Özen futbol direktörlük döneminin ilk ürünü olan Alperen Doğan'ın bu hafta itibariyle A takımla çalışmalara başlayacağını söyledi.

Transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş'ta Futbol Direktörü Önder Özen de sessizliğini bozdu..

Son günlerde basında adı Beşiktaş'la anılan Pirlo,Diego ve Modric gibi isimlerin tamamen menajer kaynaklı ortaya atıldığını belirten Önder Özen bu oyuncuların Beşiktaş'a gelmesinin mümkün olmadığını vurguladı..

34 yaşındaki Pirlo için Katar takımlarının şu anda yıllık 6 milyon euro teklif ettiğini hatırlatan Özen, siyah beyazlı kulübün bu rakamlara asla çıkmayacağını ifade etti.

Modric ve Diego gibi isimlerin de Avrupa'da hala piyasası olduğunu vurgulayan Önder Özen bu oyuncuları transfer etmek için İngiliz ve İspanyol takımlarıyla mücadele etmek gerektiğini ancak şu anda bunun mümkün olmadığını söyledi.

Önder Özen, basında çıkan yıldız isimler arasında sadece Ronaldinho ile görüştüklerini vurgularken, ''transfer planlamamızda yıldız isimlere yer yok ancak marketing,kombine,forma satışları düşünüldüğünde Ronaldinho seçimi çok da yanlış bir hamle değil' şeklinde konuştu..

Transfer politikalarının genç ve potansiyeli yüksek oyuncu bulmak üzerine kurduklarını belirten Futbol Direktörü Özen, Avrupa'da ki gönüllü scout'ların her gün 10'larca genç isim hakkında kendilerine rapor gönderdiğini söyledi..

Futbol direktörlük döneminin ilk ürünü olan 1995 doğumlu Alperen Doğan'ın bu hafta itibariyle A takımla çalışmalara başlaycağı müjdesini de veren Önder Özen, altyapıdan çıkıp, kadroya giren her genç oyuncunun Beşiktaş'a hem sportif hem ekonomik anlamda büyük katkı yapacağını ifade etti.

Haber: Fırat Günayer / TRT Spor Muhabiri (@firatgunayer)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz