Futbol

Mourinho'dan Drogba'ya telefon!

25 Aralık 2013 Çarşamba 10:03 - Son Güncelleme 25 Aralık 2013 Çarşamba 10:24

Chelsea'nin hocası Mourinho, Trabzonspor maçı öncesi Drogba'yı aradı.

Sarı-Kırmızılı takımın Fildişi Sahilli yıldızı Didier Drogba ile Chelsea’nin teknik direktörü Jose Mourinho arasındaki dostluğu bilmeyen yoktur. Hatta ‘Parçalı Fil’, Mourinho’ya, “Jose beni dünyanın en büyük forvetlerinden biri yaptı. Onun için dünyanın sonuna kadar gidebilirim” ifadeleriyle hayranlığını dile getirmişti.

Jose de daha önce verdiği bir demeçte, “Savaşa gideceksem yanıma kesinlikle Didier’i alırım” demişti.

Chelsea’deki ikinci döneminde Premier Lig’de işleri istediği gibi gitmeyen Portekizli hoca, ünlü yıldızı Galatasaray’dan koparmanın hesaplarını yapıyor. Mourinho’nun, pazar günü TT Arena’da oynanan Trabzonspor karşılaşması öncesi Drogba’yı telefonla arayarak, bir anlamda G.Saray’a ‘son darbeyi indiren’ şu sözleri sarfettiği ortaya çıktı!

Habertürk'te yer alan habere göre; Mourinho: “Sen buranın baştacısın. Chelsea’yi yeniden kurmak, yeni bir oluşum içerisine girmek üzereyim. Bu nedenle seni de yanımda görmek istiyorum. Sana gerçekten ihtiyacım var.” Didier Drogba’nın da bu sözler sonrası Chelsea’ye geri dönmeye sıcak baktığı ifade edildi.

DROGBA'DAN ŞOK SÖZLER

Drogba’nın, 16 Aralık’ta yapılan Şampiyonlar Ligi kura çekimi sırasında da ilginç sözler sarfettiği ortaya çıktı. Herkes Chelsea eşleşmesini değerlendirirken, Fildişili yıldızın tesislerde bir anda “Belki de maç oynanmadan ben Chelsea’ye gitmiş olurum” şeklinde ‘manidar’ ifadeler kullandığı, bu sözlerin kısa süreli şok yaşattığı öğrenildi.

Kaynak: Habertürk

İLGİLİ HABERLER

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz