Futbol

"Ne olursa olsun kazanmak istiyoruz"

01 Mayıs 2014 Perşembe 15:29 - Son Güncelleme 01 Mayıs 2014 Perşembe 15:31

Bursaspor'un teknik direktörü İrfan Buz basın toplantısı düzenledi.

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile sahasında karşılaşacak Bursaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, "Trabzonspor'un da bir hedefi var. Ne olursa olsun biz kazanmak istiyoruz" dedi.

Buz, Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, kulübe verilen ceza nedeniyle maçı sadece kadın ve çocuk taraftarların izleyebileceği müsabakayı kazanmak istediklerini bildirdi.

Ligde son 3 haftaya girildiğini ve Trabzonspor maçının kolay geçmeyeceğini ifade eden Buz, "Trabzonspor'un da bir hedefi var. Ne olursa olsun biz kazanmak istiyoruz. Sahamızda oynuyoruz. Maalesef Gençlerbirliği maçındaki sonuçtan sonra neredeyse Avrupa hedefimiz yok oldu. Bayan ve çocuk taraftarlarımızın önünde kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Eksiklerinin fazla olduğuna değinen Buz, Renato Civelli'nin maça yetiştirilmesinin zor göründüğünü, Serdar Aziz ve Michael Basser'in sakatlıkları nedeniyle sezonu kapattıklarını dile getirdi. Son idmanda Ferhat Kiraz'ın ayağında açılma meydana geldiğini, Şamil Çinaz'ın ise cezalı olduğunu söyleyen Buz, "Bunların arkasına sığınmayacağız" ifadesini kullandı.

Bir gazetecinin, "Kalan haftalarda genç futbolculara şans vermeyi düşünüyor musunuz" sorusu üzerine Buz, onları da oynatmak istediğini kaydetti. Enes Ünal'ın belli bir oranda oynadığını anlatan Buz, "Furkan Soyalp, Harun ve diğerleri de önümüzdeki yıl yine bu takımın bir parçası olacak" değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz