Futbol

Nelsson, Terim ve Torrent için ne dedi?

18 Şubat 2022 Cuma 11:25 - Son Güncelleme 18 Şubat 2022 Cuma 11:51  |  Kaynak : TRT SPOR

Galatasaray'ın Danimarkalı savunma oyuncusu Victor Nelsson, kulüp dergisine konuştu. Fatih Terim ile Domenec Torrent arasında küçük farklılıkların bulunduğunu söyleyen Nelsson, değişikliğe adapte olmaları gerektiğini kaydetti.

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Victor Nelsson, kulüp dergisine özel açıklamalar yaptı.

"Galatasaray bu ülkenin en iyi takımı"

Şu an öz güven kaybı yaşadıklarını belirten Nelsson, "Lig dördüncüsü ile aramızda 11 puanlık fark var. Üst üste kazanarak tırmanışa geçmeliyiz. Galatasaray bu ülkenin en iyi takımı." dedi.

Baskı ortamının kendisine iyi geldiğini belirten Danimarkalı savunma oyuncusu, "Ligde şampiyonluk mücadelesi de veriyor olsaydık çok daha müthiş olacaktı." ifadesini kullandı.

"Fatih Terim'i çok seviyorum ve saygı duyuyorum"

Fatih Terim'i çok sevdiğini ve saygı duyduğunun altını çizen 23 yaşındaki futbolcu, "Değişikliğe adapte olarak yeniliği kabul etmek zorundayız. Kulüp için bir arada olmalıyız ve bu tartışmaları bitirmek için de maçları kazanmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

"Domenec, hepimiz için mükemmel bir hoca"

Terim ile Torrent arasında küçük farklılıkların olduğunu söyleyen Nelsson, "Temelde aynılar ama Domenec biraz farklı oynatmak istiyor. Domenec, hepimiz için mükemmel bir hoca. Koçluğunu da seviyorum, ayrıca yardımcıları da çok iyi" diye konuştu.
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz