Futbol

Nihat Özdemir'den 2010-2011 sezonu açıklaması

10 Temmuz 2020 Cuma 11:35 - Son Güncelleme 10 Temmuz 2020 Cuma 11:44

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, 2010-2011 sezonu şampiyonluğu hakkında açıklama yaptı. Özdemir, “Türkiye Futbol Federasyonu kayıtlarına bakın orada şampiyonun adı yazıyor, Fenerbahçe” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, 2010-2011 sezonu şampiyonunun Fenerbahçe olduğunu söyledi.

Hürriyet gazetesine konuşan Başkan Özdemir, "Türkiye Futbol Federasyonu kayıtlarına bakın orada şampiyonun adı yazıyor, Fenerbahçe” ifadesini kullandı..

O dönemde yaşanan mücadelelerin içinde olduğunu belirten Nihat Özdemir, “Aziz Yıldırım için, arkadaşları için, Fenerbahçe için savaşmış Nihat Özdemir mi Fenerbahçe’yi şikeyle suçlayacak? Suçlayabilir miyim, bunu yapabilir miyim? Hangi vicdan bunu yapar?” açıklamasında bulundu..

Federasyon kayıtlarında "2010-11 sezonunun şampiyonu Fenerbahçe" yazdığını hatırlatan Özdemir, “Bundan daha ötesi var mı? Bunu tartışmaya ben açmıyorum, bunu tartışmaya Fenerbahçe Başkanı açıyor. TFF kayıtlarından benim bir şüphem yok. Şüphesi olanlar bu tartışmayı ateşliyor ve alevlendiriyor” diye konuştu.

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekilliği’nden Futbol Federasyonu başkanlığına geldiğinin altını çizen Nihat Özdemir, "Fenerbahçe kültürü ve etiği bana tarafsız olmayı, her takıma eşit mesafede yaklaşmayı öğretti. Bu Fenerbahçeli duruşundan bütün Fenerbahçeliler gurur duymalı.” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz