Futbol

O yoksa 3 puan da yok!

04 Nisan 2016 Pazartesi 12:55 - Son Güncelleme 04 Nisan 2016 Pazartesi 09:57

Akhisar Belediyespor, bu sezon Douglao'nun oynamadığı 7 maçta galibiyet alamadı.

Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor'la 2-2 berabere kalan Akhisar Belediyespor, bu sezon Brezilyalı savunma oyuncusu Douglao'nun forma giyemediği 7 maçta galibiyet alamadı.

Akhisar Belediyespor, ligin ilk devresinde Douglao'nun oynayamadığı Medipol Başakşehir, Kasımpaşa ve Galatasaray maçlarında sahadan puansız ayrıldı. Douglao'nun son sakatlığının ardından 4 maça çıkan Ege temsilcisi Fenerbahçe'ye mağlup olurken, Eskişehirspor, Çaykur Rizespor ve Antalyaspor'la berabere kaldı.

En son Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda 2 Mart'ta Galatasaray'a karşı forma giyen Douglao, arka adalesindeki yırtık nedeniyle o maçtan sonra formasından uzak kaldı. Brezilyalı oyuncu henüz takımla çalışmalara başlamadı.

- 6 maçtır kazanamıyor

Antalyaspor karşısında iki kez öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü koruyamayan Akhisar Belediyespor,'un son 6 maçta galibiyeti bulunmuyor. Bu süreçte üçü üst üste olmak üzere 4 beraberlik ve 2 yenilgi alan Ege temsilcisi 40 puan ve maç fazlasıyla 6. sırada yer alıyor.

Antalyaspor beraberliğiyle bu sezon 10. kez sahadan 1 puanla ayrılan ve lige en fazla beraberlik alan takım konumuna yükselen Akhisar Belediyespor'u dokuzar beraberliği bulunan Galatasaray, Kayserispor ve Medicana Sivasspor takip ediyor.

Akhisar Belediyespor'da devre arasında takıma tekrar dönen Vaz Te, dün ilk golünü kaydetti. Portekizli oyuncu geçen sezon 5 gol atmıştı. 16. golüne ulaşan Hugo Rodallega ise gol krallığı yarışında Beşiktaşlı Mario Gomez ve Antalyasporlu Sameul Eto'o'yu takibini sürdürdü.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz