Futbol

Oğuzhan için İtalya iddiası

13 Haziran 2016 Pazartesi 17:14 - Son Güncelleme 13 Haziran 2016 Pazartesi 14:37

İtalya'nın ünlü kulübü Napoli'nin. Oğuzhan'ı yakın takibe aldığı söyleniyor.

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonunun yıldızlarına talipler artıyor. Son olarak Oğuzhan Özyakup ile Napoli'nin ilgilendiği iddia edildi.

Beşiktaş'ın yıldızları, transferin de gözdesi durumunda... Atiba Hutchinson, Gökhan Töre, Jose Sosa, Tolgay Arslan, Oğuzhan Özyakup ve Kerim Frei gibi oyuncular, Avrupa ekiplerinin dikkatini çekiyor. Şu ana kadar yönetimin satmak için onay verdiği tek isim Gökhan Töre....

Son olarak Oğuzhan Özyakup ile Napoli'nin ilgilendiği iddia edildi. İtalya'nın ünlü kulübü Napoli, Oğuzhan Özyakup'u yakın takibe aldığı ve Hırvatistan maçında genç futbolcuyu izlediği öğrenildi. Orta sahaya takviye yapacağı belirtilen Napoli, bu nedenle oyuncu ile yakından ilgileniyor.

Aynı zamanda Çizme ekibinin radarında Udinese'den Piotr Zielinski ile Beşiktaş'ın yıldızı var. Ancak Zielinski için 9 milyon Sterlin'i gözden çıkartan Napoli, Liverpool'un araya girip fiyatı 10 milyon Sterlin'e çıkartmasıyla yönünü, Oğuzhan'a çevirdiği bildirildi.

Napoli gözlemcilerinin Hırvatistan ile oynanan milli maçta yeterli performans gösteremeyen ve devrede yerini Volkan Şen'e bırakan Oğuzhan'ı turnuva sonuna kadar izleme kararı aldığı ifade edildi. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz