Futbol

Okan Buruk: Arda'nın yeni bir başlangıca ihtiyacı var

28 Aralık 2019 Cumartesi 21:06 - Son Güncelleme 29 Aralık 2019 Pazar 01:47

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaray'a transfer olacağı iddia edilen Arda Turan'ın durumuyla ilgili dikkat çekici bir değerlendirme yaptı.

Süper Lig'de ilk yarının son haftasında ağırladığı Kasımpaşa'yı 5-1 yenen Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Okan Buruk, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu

"Arda sezon başından beri çok çalıştı"

Okan Buruk, Galatasaray'a transfer olacağı iddia edilen Arda Turan'ın durumuyla ilgili olarak şu değerlendirmede bulundu:

"Arda ile ilgili hem başkanımız hem ben konuştum. Arda'nın yeni bir başlangıca ihtiyacı var. Arda bu anlamda kendini daha motive edecek kendine yeni hedefler koyabilecek durumda. Arda sezon başından beri çok çalıştı, formayı tekrar almak için hep iyisini yaptı. Bizde de zaman zaman yer aldı zaman zaman almadı. Onun olduğu bölgede çok oyuncu olduğu için, burada çok fazla oyuncu değişti. Elia, Gulbrandsen, Robinho oynadı, bizde çok fazla oyuncu olduğu için belki ben de Arda'ya gereken şansı veremedim. Arda için açılacak yeni sayfa onun hedefleri doğrultusunda daha iyi olabilir. Burada en doğru kararı verecek Arda olacak."  

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz