Futbol

"Olayların takipçisi olacağız"

01 Ekim 2013 Salı 13:09 - Son Güncelleme 01 Ekim 2013 Salı 13:09

Orman, sahaya inenleri Beşiktaşlı olarak nitelendirmediklerini söyledi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kulübün marka değerini yükseltmek için çalışacaklarını söyledi.

Orman, kulübün aylık çıkardığı Beşiktaş Dergisi'nin ekim ayı sayısında yer alan yazısında, çalışmalar hakkında bilgi vererek, "Beşiktaşımızın marka değerini yükseltmek için yaptığımız çalışmaları aynı kararlılıkla ve inatla sürdüreceğiz" ifadesini kullandı.

Fikret Orman, Türkiye'nin ilk akıllı stadı "Vodafone Arena" için Vodafone ile gerçekleştirdikleri Türkiye spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasının ardından İntegral Menkul Değerler AŞ ve Kalde ile de önemli sponsorluk sözleşmeleri imzaladıklarını hatırlattı

Beşiktaş'ın büyümeye devam edeceğini aktaran Orman, "Bu süreçte sadece sponsorluklara değil, beraber büyüyeceğimiz anlaşmalara imza atıyoruz. İntegral Menkul Değerler AŞ ve Kalde yetkilileri ile emeği geçen herkese desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, iş ortaklıklarımızın uzun yıllar devam etmesini temenni ediyorum. Beşiktaş büyümeye devam edecektir" diye görüş belirtti.

Yarıda kalan derbi
Galatasaray ile oynanan ancak seyircilerin sahaya girmesi nedeniyle yarıda kalan derbi mücadelesine değinen başkan Orman, taraftarlara seslendiği yazısında şu görüşlere yer verdi:

"Bugüne kadar hiçbir şeyden kaçınmadan Beşiktaş'ı iyi yerlere getirmek için tüm gücümüzle çalıştığımızı ve çalışmaya devam edeceğimizi sizler çok iyi biliyorsunuz. Bu çalışmaların heba edilmesine izin vermeyeceğiz. Derbide yaşanan olayların takipçisi olacağız. Kimse bizi yolumuzdan çeviremeyecek. Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceğimize bizler gibi sizler de inanın. Öncelikle, terinin son damlasına kadar mücadele ederek Beşiktaşımızın adını en yukarılara taşımak için mücadele eden, teknik direktörümüz Slaven Bilic yönetimindeki futbol takımımıza ve bu yolda desteğini her şekilde gösteren gerçek Beşiktaş taraftarına teşekkür ediyorum."

Galatasaray derbisinde, futbolcuların hatalı hakem kararlarına ve rakip takım oyuncuların tahriklerine rağmen centilmence mücadelelerini sürdürdüklerini kaydeden Orman, "Rekor kıran büyük taraftarımızın da maçın uzatma dakikalarına kadar güzel bir atmosfer yarattıklarını ve çıkan olaylardan sonra da kendilerine yakışır bir şekilde yaşananları ayıpladıklarını özellikle vurgulamak istiyorum. Camia olarak, olayları başlatanları ve sahaya inen kişileri 'Beşiktaşlı' olarak nitelendirmiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Böylesine büyük ve güçlü bir camiaya başkanlık yapmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyum" diyen Orman, şöyle devam etti:

"Beşiktaş camiası çok daha iyi yerlere gelecek. Stadımızı bir an önce bitirip mabedimize kavuşacağız ve Beşiktaş logosunun olduğu her kulvarda önemli başarılara imza atacağız. Üçüncü kez Balkan Şampiyonu olan bayan voleybol takımımızı kutlar, tüm takımlarımıza yeni sezonlarında başarılar dilerim. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte büyük Türk ulusunun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin 90. yıl dönümü heyecanını yaşamaktayız. En büyük Beşiktaşlı Atatürk'ün ilke ve inkılaplarının aydınlattığı yolda azim ile ve kararlılıkla yürüyüşümüz, devam edecektir. Bu vesile ile tüm Türk ulusunun Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz