Futbol

Olcay Şahan'dan Ronaldinho yorumu

10 Ocak 2014 Cuma 14:00 - Son Güncelleme 10 Ocak 2014 Cuma 14:11

Olcay Şahan ve Atiba Hutchinson, kampta gazetecilerin sorularını cevapladı.

Beşiktaş'ın Antalya'daki kampı sürüyor. Siyah-beyazlı futbolculardan Olcay Şahan ve Atiba Hutchinson, gazetecilerin sorularını cevapladı. Olcay Şahan, Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan ancak takımıyla sözleşmesini uzatan Ronaldinho ile ilgili bir soruya "Ronaldinho büyük bir futbolcu, burada olsaydı iyi olurdu ama biz bunlarla ilgilenmiyoruz" cevabını verdi.

Siyah-beyazlıların sabah antrenmanı sonrasında Olcay Şahan ile basın mensuplarının sorularını cevaplayan Hucthinson, Antalya kampına dün geldiklerini ve güzel bir antrenman yaptıklarını belirtti. Hutchinson, "Eksik arkadaşlarımızın da bu akşam katılımıyla tam kadro olacağız. Sezona iyi başlamak amacındayız. İlk maçlarımızda iyi skorlar aldıktan sonra devamını hep beraber göreceğiz" dedi.

Atiba Hutchinson, takım olarak lige iyi başladıklarını ancak devamlılığı sağlayamadıklarını ifade ederek, "En büyük sıkıntımız da bu oldu. Ben de sezona iyi bir başlangıç yaptım. Sonra performansımda dalgalanmalar oldu. İlk yarıda birçok farklı bölgede oynadım ama sezon başından beri söylüyorum, takımın bana nerede ihtiyacı varsa oynarım. Orta sahanın ortasında oynamayı daha çok isterim ama takımıma yardımcı olmak için her yerde oynarım" diye konuştu.

Birkaç galibiyetin ardından alınan yenilgilerin, kendilerine yakışmadığını vurgulayan Hutchinson, sezonu ellerinden geldiği kadar en iyi yerde bitirmeyi istediklerini dile getirerek sözlerini tamamladı.

Olcay Şahan:  "Ronaldinho büyük bir futbolcu ama"

Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan da ikinci yarı hazırlık kampında sakatlık olmadan tam kadro çalışıyor olmalarının kendisini mutlu ettiğini belirtti.

Sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmayı hedeflediklerine dikkati çeken Şahan, "Ligin ikinci yarısında Beşiktaş camiasına yakışır şekilde oynamak istiyoruz. Ligin ilk 4 haftasında oynadığımız oyunun üzerine koyarak taraftarlarımızı mutlu etmek amacındayız" dedi.

Olcay Şahan, takımda birçok sakatlık yaşanmasına karşın kendisinin herhangi bir sakatlığı bulunmadığının hatırlatılması üzerine ise şu cevabı verdi:

"Sanırım bu bana annemden ve babamdan bulaştı, bana çok iyi bakıyorlar. Sakatlanmadığım için çok mutluyum. Takımda çok şanssızlıklar oldu, bunları 2013 yılında bıraktık ve 2014'e iyi başlayarak sakatlık yaşamadan iyi bir sezon geçireceğiz."

Şahan, golcü kimliğiyle ilgili sorulan bir soruyu ise "Bu konuda hocalarıma teşekkür etmek istiyorum. Attığım goller bana verdikleri özgüvenle alakalı. Almanya'da bu kadar özgüvenli değildim ama Beşiktaş'ta bu her geçen gün daha da artıyor" şeklinde cevapladı.

Olcay Şahan, Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan ancak takımıyla sözleşmesini uzatan Brezilyalı yıldız Ronaldinho ile ilgili bir soruya "Ronaldinho büyük bir futbolcu, burada olsaydı iyi olurdu ama biz bunlarla ilgilenmiyoruz. Buraya kampa geldik, ikinci yarıya iyi hazırlanmak istiyoruz. Transfer konusunda yöneticilerimiz karar verir. Onların da en doğru kararı vereceğini düşünüyorum" karşılığını verdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz