Futbol

Ömer Erdoğan: Boupendza için anlaşma sağlandı

14 Ağustos 2021 Cumartesi 21:34 - Son Güncelleme 15 Ağustos 2021 Pazar 02:36  |  Kaynak : TRT SPOR

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, transfer döneminin gözde ismi Aaron Boupendza ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Erdoğan, "Kulüpler anlaştı. Kendi de anlaştı. İsim vermeyim ama yurt dışından bir kulübe gidiyor” dedi.

Ömer Erdoğan, Hatayspor-Kasımpaşa maçı öncesi yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, Gabonlu golcü oyuncu Boupendza'nın yurt dışından bir takımla anlaştığını kaydetti.

Erdoğan, “Boupendza büyük ölçüde satıldı. Kulüpler anlaştı. Kendi de anlaştı. İsim vermeyim ama yurt dışından bir kulübe gidiyor” diye konuştu.

"Boupendza’nın transferi sözlü olarak bitti”

Boupendza transferiyle ilgili gelişmeler karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında da Ömer Erdoğan'a soruldu. Erdoğan, "Aldığım bilgiye göre Boupendza'nın transferi sözlü olarak bitti. Kendisinin bir anlaşma olayı vardı o da okeylendi. Onun için kadroya almadık. Çünkü transfer olma ihtimali bitti olarak gördüğümüz için hem kendi menajerlerinin hem karşı kulübün koruma amaçlı, sakatlıktan öyle bir ricası oldu. Onun için bugün kendisini aramızda görmedik. " şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz