Futbol

Önder Karaveli: Kupayı eve götürmek istiyoruz

04 Ocak 2022 Salı 18:59 - Son Güncelleme 04 Ocak 2022 Salı 19:05  |  Kaynak : TRT SPOR

Beşiktaş teknik sorumlusu Önder Karaveli, Fraport TAV Antalyaspor ile oynanacak Süper Kupa maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş teknik sorumlusu Önder Karaveli, Fraport TAV Antalyaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Geçen yıl iki kupayı da kazandıklarını hatırlatan Karaveli, sözlerine şöyle başladı:

“Antalyaspor camiasına koronavirüs vakaları nedeniyle geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Biz hem ligin hem kupanın son şampiyonuyuz. İki taraftan bu maçı oynama hakkı kazandık. Ayrıca Süper Kupa adıyla düzenlenen organizasyonun ilk şampiyonuyuz. Yarın da bir kez daha bu kupayı müzemize götürmek ve hem oyunumuzla hem de kalitemize bunu hak ettiğimizi göstermek istiyoruz.”

Eksikler sonrası kadrolarındaki eksikler üzerine soru alan Karaveli, “Mehmet Topal semptom gösterdi. Küçük sorunları vardı ama bu problemler artınca onu takımdan ayırdık. İstanbul’daki futbolcuları hem durumlarını takip etmek hem de diğer oyuncularımızı korumak için bıraktık. Biz de dünyada artan vakalardan nasibimizi aldık. Belki daha dikkatli olabilirdik ama çok da kolay değil. Sadece sağlıkları açısından endişeliyiz ama oyunla ilgili endişemiz yok. Oyuncularımızda da endişe yaratmayacaktır. A Takım kadromuz bir bütündür ve hiçbir oyuncumuz diğerini aratmayacak şekilde oynamaya çalışacaktır. Dört tane de U19 oyuncumuzu kadromuza kattık. Yarın sahada olma ihtimalleri gittikçe yükseliyor. Bazen krizlerden fırsatlar doğabilir. Genç oyuncularımız için harika bir fırsat ve iyi değerlendireceklerini düşünüyorum.” dedi.

"Nuri Şahin fark yaratıyor"

Fraport TAV Antalyaspor'un Nuri Şahin yönetiminde çıkışa geçtiğini dile getiren tecrübeli antrenör, “Nuri Şahin şahsım ve takımımla ilgili çok olumlu şeyler söylemişti. Kendisine teşekkür ediyorum. Bir futbolsever olarak Nuri Şahin’i keyifle seyrediyordum. Teknik direktör olarak da takımı adına fark yaratan ve oyuncuları geliştiren bir insan olduğunu gözlemleyebiliyorum. Bu da futbol adına çok sevindirici bir durum. Genç oyuncularımızın buna çok ihtiyacı var. Umarım onun antrenörlük yolu son derece açık olur. Kendilerine başarılar diliyorum ama biz Beşiktaş olarak bu kupayı alıp evimize götürmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta kalmaya devam edeceğini belirten Karaveli, “Beşiktaş ile sözleşmem var. Her maç bittiğinde kulüpte kalacağım için geleceğimi hiç düşünmedim. Hangi pozisyonda olacağımın hiçbir önemi olmadığını da belirttim. Beşiktaş Kulübü’nün ülke futbolu için çok çaba harcayan bir parçası olarak devam edeceğim için bundan ötesini hiç düşünmedim.” açıklamasını yaptı.

Önder Karaveli, sözlerini Doha'da oynayacakları için heyecanlı olduklarını belirterek noktaladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz