Futbol

Önder Özen, Franco'ya destek çıktı

30 Ekim 2013 Çarşamba 09:51 - Son Güncelleme 31 Ekim 2013 Perşembe 16:44

"Franco için biraz daha sabır."

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, resmi maçlarda oynamadığı için transferi eleştirilen Pedro Franco’nun bu kadar erken eleştirilmesine tepki gösterdi.

Siyah beyazlıların futbol genel müdürü Önder Özen, 2002 yapımı 'Dönüş Yok' filmini örnek göstererek genç savunmacı Pedro Franco'ya sahip çıktı.

Milliyet'in haberine göre Özen, "O film sinemalarda oynadığı dönemlerde, insanlar 15. dakikadan sonra sinemayı terk ediyordu. Ama aslında film bu andan sonra başlıyordu. Şu anki Pedro Franco da tıpkı o filmin ilk on beş dakikası gibi... Franco için sadece biraz daha sabretsinler. Nasıl ki, ‘Dönüş Yok’ filminin kalan kısmını seyretmeyenler filmi eleştirdiyse, aynısını şu an Franco’ya yapıyorlar. Pedro Franco iyi bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

BÜYÜK TAKIMLARDA OYNADI

Özen, Kolombiyalı stoper hakkında açıklamalar yapmaya devam ederken, "Bu şekilde devam ederse istediğimiz seviyeye gelecek. O da çalışmalardan çok memnun. Tek sorun, Franco’nun, ülkesinde çok büyük takımlarda oynamış olması. Bu durum onu biraz olumsuz etkiliyor. Çünkü sezon başından beri forma giymiyor. Ümit milli takımda kaptanlık yapmış biri şu anda maç kadrolarına bile zor giriyor. Bu sezon onun için bir geçiş dönemi ve bunu hep birlikte atlatacağız. Sabırlı olunduğu zaman hem o hem de camia bu işten kazançlı çıkacak" diye konuştu.

ÇOĞU İNSAN ONU TANIMIYORDU

Çoğu oyuncunun genç yıldız hakkında fikir sahibi dahi olmadığını da sözlerine ekleyen Özen, "Türkiye’ye gelmeden önce çoğu insan onu tanımıyordu. Ama Beşiktaş uzun süredir bu oyuncuyu takip ediyordu. Neler yapabileceğini bildiğimiz için Pedro Franco transfer edildi" dedi.

 

HABERİN GÖRÜNTÜSÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz