Futbol

Onur'a dev talip

01 Aralık 2013 Pazar 13:46 - Son Güncelleme 01 Aralık 2013 Pazar 13:48

Hazırlanan kaleci raporunda ilk sırayı Trabzonspor’un file bekçisi aldı.

Performansıyla tüm futbolseverlerin takdirini kazanan Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak ile ilgili Ada’dan büyük bir iddia gündeme geldi.

İngiliz basını, uzun bir süredir kaleyi teslim edecek iyi bir file bekçisi arayışında olan Manchester United’ın Onur’u gündemine aldığını yazdı.

Milliyet’in haberine göre; Premier Lig’in son şampiyonu olan United’ın, Alex Ferguson’un takımdan ayrılmasının ardından oldukça kötü bir sezon geçirdiğine dikkat çekildi. Teknik Direktör David Moyes’un da daha önce itiraf ettiği gibi ocak ayında birçok mevkiye oyuncu takviyesi yapılacağı, kalenin de bu mevkiler arasında yer aldığı belirtildi.

Avrupa çapında kaleci arayışında olan Manchester United scoutlarının, Onur’un performansından etkilendikleri ve United’ın kalesini koruyabilecek kalitede olduğu görüşünde birleştikleri belirtildi.

Onur’u raporlarında cesur, güçlü ve atik bir kaleci olarak tanımlayan scout ekibinin listenin başına Türk kaleciyi yazdıkları belirlendi. Bunun üzerine harekete geçen yönetimin yaklaşık 5 milyon poundluk (6 milyon euro) bir teklifle bordo mavili ekibin kapısını çalmaya karar verdiği belirtildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz