Futbol

Orman'dan Atiba'ya ültimatom!

01 Temmuz 2016 Cuma 12:43 - Son Güncelleme 01 Temmuz 2016 Cuma 11:06

Beşiktaş Başkanı Orman, Premier Lig'e gitmek isteyen Atiba'ya tepki gösterdi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Atiba'nın takımdan ayrılmak istediğini açıkladı. Orman, İstanbul'da yaşanan terör olaylarının da Mario Gomez transferini etkileyebileceğini vurguladı.

SÜPER LİG'DE ŞU ANA KADAR BİTEN TRANSFERLERİ GÖRMEK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, takımdan ayrılmak için yönetime başvuran Atiba Hutchinson'a tepki gösterdi.

"8 Temmuz'da İstanbul'da olmazsa..."

Slaven Bilic'in çalıştırdığı İngiltere Premier Ligi ekibi West Ham United'ın Kanadalı oyuncu için yaptığı 3.5 milyon avroluk teklifi kabul etmediklerini belirten Başkan Orman, "Atiba'yı bırakmak istemiyoruz, bıraksak bile bu rakamlara olmaz" dedi.

Atiba'nın "İzin verin, gideyim, Premier Lig fırsatını kaçırmak istemiyorum" diyerek kendilerine haber yolladığının da altını çizen Başkan Orman, "Öyle beni bırakın demekle bu iş olmaz. Sözleşmesi sürüyor" diyerek, Kanadalı yıldızın tavrına tepki gösterdi.

Atiba'nın 8 Temmuz'da İstanbul'da olmaması durumunda sonuçlarına katlanacağını belirten Orman gelecek sezon o bölgeye transfer yapacaklarını ifade etti.

"Patlama Gomez'in transferini etkileyecek"

Mario Gomez'in durumuna da değinen Başkan Fikret Orman, "Şimdi herkes 'Gomez gol attıkça Beşiktaş'tan uzaklaşıyor' diyor. Bence havalimanında yaşanan terör olayı çok daha fazla etkili olacak" şeklinde konuştu..

Bu durumun tüm kulüpleri etkileyeceğini belirten Orman, "Ancak devletimiz bunların üstesinden gelecektir" dedi.

 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz