Futbol

Orman'dan Quaresma'ya flaş çağrı

24 Haziran 2019 Pazartesi 22:12 - Son Güncelleme 24 Haziran 2019 Pazartesi 22:35

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yeni sezon kadro yapılanmasından TFF'den beklentilerine kadar pek çok konuda sorulara cevap verdi. Orman, Quaresma'ya "Açıklamak istediği şeyler varsa açıklasın" çağrısında bulundu.

Beşiktaş ve Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman, katıldığı bir programda  çeşitli konularda kulüp ve futbol gündemini değerlendirdi.

"Kabuk değiştireceğiz, gençleşeceğiz" 

Siyah-beyazlı kulübün transfer politikası hakkında konuşan Orman, "Kabuk değiştireceğiz, gençleşeceğiz." ifadelerini kullandı.

Avcı'nın alacağı ücreti açıkladı

Tecrübeli yönetici, Abdullah Avcı'nın alacağı yıllık ücretin 12 milyon lira olduğunu söyledi. Orman ayrıca, Avcı'nın eski takımı Medipol Başakşehir'den oyuncu almayı düşünmediklerinin altını çizdi.

Fikret Orman kadrodaki isimlerle ilgili söylentilere de cevap verdi.

"Açıklamak istediği şeyler varsa açıklasın; bizim gizlimiz saklımız yok" 

Son günlerde RiQuaresma hakkında çıkan tartışmalara değinen Beşiktaş Başkan'ı "Quaresma, çıkan yalan haberlere duygusal tepkiler veriyor. Açıklamak istediği şeyler varsa açıklasın; bizim gizlimiz saklımız yok." ifadelerini kullandı

"Burak'tan takımın kaptanı olmasını istedim".

Orman, Burak Yılmaz hakkında da konuştu. Golcü oyuncunun futbolu Beşiktaş'ta bırakacağını söyleyen tecrübeli yönetici, önümüzdeki sezon Burak Yılmaz'ın takım kaptanı olmasını istediğini ifade etti.

"Dorukhan Toköz'e teklif yok"

Fikret Orman, adı sık sık transfer haberleriyle anılan oyuncular hakkında da konuştu.

Dorukhan Toköz için gelen bir teklif olmadığını söyleyen Beşiktaş başkanı, Larin'le devam edeceklerini de ekledi.

"Kagawa'yı takımda tutmak istiyoruz"

Kagawa'yı da kadroda tutmak istediklerini söyleyen Orman, Japon oyuncunun yalnızca İspanya'dan bir teklif gelmesi halinde takımdan ayrılabileceğini belirtti.

Orman, "Kagawa'yı kadromuzda düşünüyoruz. Ama onun İspanya hayali var. Temmuz’da bir daha görüşeceğiz. İspanya'da bir kontrat bulabilirse istediği gibi oraya gidebilir" şeklinde konuştu.

Beşiktaş başkanı, önümüzdeki sezon Karius'la devam edeceklerini de ifade etti.

Orman'dan "FENER OL" itirafı

Fikret Orman, ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin kampanyası hakkında da açıklamalar yaptı.

"FENER OL!"un iddialı bir kampanya olduğunu söyleyen Orman, sarı-lacivertlilerin bu kadar başarılı olacaklarını tahmin etmediğini söyledi.

TFF'ye "genç hakem" mesajı

Orman son olarak yeni seçilen Türkiye Futbol Federasyonu'ndan beklentilerini dile getirdi.

"Federasyondan beklentimiz futbolun sahadaki ve kurullardaki adaletinin sağlanmasıdır." sözlerini sarf eden Beşiktaş başkanı, genç hakemlere daha fazla görev verilmesini istedi.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz