Futbol

Orman'dan Ronaldinho açıklaması

08 Ocak 2014 Çarşamba 20:11 - Son Güncelleme 08 Ocak 2014 Çarşamba 20:19

"Ronaldinho transferini kendi bütçemizden halledebilecek durumdayız, fakat..."

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho'nun transferi için iki taraf arasında bir takım farklar olduğunu söyledi.

"Ronaldinho'yu ben de çok istiyorum"

Fikret Orman, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, Ronaldinho'nun transferiyle ilgili şöyle konuştu:

"Ronaldinho çok önemli bir oyuncu. Çok önemli bir kariyeri var. Ronaldinho, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Dünya Kupası'nı kaldırmış, 'Altın Ayakkabı' kazanmış ve 'Dünyada Yılın En İyi Futbolcusu" seçilmiş bir isim. Bazı bedeller var. Bu bedelleri ödemek zorunda olduğumuz için kulübün geleceğini düşünmek zorundayız. Bedel üzerinde anlaşırsak, sonrasına bakacağız. Ben de çok istiyorum ama Beşiktaş'ın ödeyebileceği bedeller olması lazım. Ronaldinho transferini kendi bütçemizden halledebilecek durumdayız, fakat daha aramızda farklar var."

"Tarık için cevap bekliyoruz"

Eskişehirsporlu futbolcu Tarık Çamdal için de tekliflerini yaptıklarını belirten Orman, kırmızı-siyahlı kulüpten cevap beklediklerini dile getirdi.

"İlk 5 maçın ardından Atatürk Olimpiyat Stadına Dönüyoruz"

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında maçlarını nereden oynayacağı konusunda da açıklama yapan başkan Orman, "İstanbul'daki ilk 5 maçımızdan sonra kesin olarak Atatürk Olimpiyat Stadı'na döneceğiz. İlk 5 maçın nerede oynanacağı konusunda ise karar aşamasındayız" dedi.

"Şampiyonluk ümidimiz var"

Ligin ilk yarısını lider Fenerbahçe'nin 12 puan gerisinde 4. sırada tamamladıkların hatırlatan Orman, ikinci devrede şampiyonluk yarışında olacaklarını söyledi.

Kaliteli bir kadroları olduğunu anlatan Orman, "Şampiyonluk ümidimiz var. Kaliteli kadromuzun iyi bir sonuç elde edeceğine inanıyorum. Üst tarafları zorlayacağız. İkinci devreden çok ümitliyim" ifadelerini kullandı.

"Eneramo'yu kiralık vereceğiz"

Kadro dışı kalan İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk'ü affettiklerini hatırlatan Orman, futbolcuları Eneramo ve Pedro Franco için şunları kaydetti:

"Eneramo'nun alınmasında hocamız ısrar etti. Fakat fazla forma şansı bulamayınca motivasyonu düştü. Satmayacağız ama 6 aylığına kiraya vereceğiz. Pedro ise müthiş bir futbolcu. Umutlu olduğumuz bir oyuncu."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz