Futbol

Örnek kampanya

15 Mayıs 2014 Perşembe 14:41 - Son Güncelleme 15 Mayıs 2014 Perşembe 14:44

ultrAslan’dan Soma için örnek kampanya...

Galatasaray'ın en büyük taraftar grubu ultrAslan'ın resmi twitter hesabından yapılan açıklamada, maden felaketiyle sarsılan Soma için gönüllü psikolog ve pedagogların arandığı bildirildi.

Açıklama şöyle:

"Değerli Galatasaraylılar ve Kamuoyu…

Günlerdir kalbimiz, aklımız, ruhumuz Soma’da yanıyor. Soma’da yaşadığımız elim kaza ve sonuçları Ülkemizin malumudur. Ulusumuzun yaşadığı bu ağır acılara, yaralara bir nebze merhem olmak için bildiğiniz gibi iki gündür ultrAslan olarak Soma’dayız. Kaybettiğimiz vatandaşlarımızın ailelerini ve kazadan sağ kurtulan kardeşlerimizi asla yalnız bırakmayacağız, yaraları beraber saracağız.

Bölgede yaptığımız gözlemler ve tespitler sonucunda ultrAslan olarak Soma’da bir “MERKEZ” oluşturmak için girişimlerimize başladık. İlk adım olarak bizlerle birlikte acılı aileleri ziyaret edecek ve merkezimizde yardımcı olacak gönüllü PSİKOLOG ve PEDAGOGLAR arıyoruz.

Babalarını ve yakınlarını kaybeden çocuklarımızın durumdan en az şekilde etkilenmesi, doğabilecek olumsuzlukları önlemek için kaçınılmazdır. Bu toprakların yetiştirdiği evlatları, Gönüllü Psikolog ve Pedagoglarımızı Soma’ya DAVET EDİYORUZ!

Karanlıkta yitirdikleri Babaları gibi karanlığa mahkum olmasınlar, aydınlık bir gelecek için bu çocuklara ve ailelerine destek olmalıyız. Gönüllü psikolog ve pedagoglarımızın bize “0533 616 8888″ numaralı telefondan ulaşmasını rica ediyoruz."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz