Futbol

Ozan Tufan yeni sezon hedeflerini açıkladı

23 Temmuz 2019 Salı 20:10 - Son Güncelleme 24 Temmuz 2019 Çarşamba 00:47

Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Ozan Tufan, takımının Avusturya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yeni sezon hedeflerinden bahseden Ozan Tufan, Alanyaspor'a kiralandığı süreçte bunalıma girdiğini ifade etti. Yeni transfer Emre Belözoğlu'ndan da övgüyle söz eden orta saha oyuncusu "Onun bizimle olması hep artı 1 katacaktır" dedi. 

"Herkese yeni bir Ozan Tufan gösterip, Fenerbahçe'ye hizmet etmek istiyorum"

"Kendimi daha çok geliştirip, eski Ozan Tufan değil yeni transfer Ozan Tufan olmak istediğimi hocama da başkanıma da söyledim. Taraftarların benden beklentisini bugüne kadar karşılayamadım. Benim de hatalarım oldu. Artık yeni bir sayfa açtım. Herkese yeni bir Ozan Tufan gösterip, Fenerbahçe'ye hizmet etmek istiyorum. 

"Fenerbahçe benim için bir tutku, bir aşk"

"Herkes çok hırslı, çok azimli. Her takım tarihinde kötü sezonlar yaşayabilir. Geçen sezonu bir kenara bırakıp yeni sayfa açıp güzel bir Fenerbahçe izleteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Fenerbahçe, bu sezonu layık olduğu yerde tamamlayacaktır. Fenerbahçe'de kötü yıllar geçirdim. Beklentilerin altında kaldım. Bir şeye kafa olarak kendinizi verirseniz her şeyin başarılabileceğini gördüm. Fenerbahçe benim için bir tutku, bir aşk."

"Yeni bir sözleşme imzalanır mı bilmiyorum"

"Buranın kıymetini anladım. Bundan sonra inşallah formanın hakkını veririm. Daha önce teklifler geldi. Hayalimin yurt dışında oynamak olduğunu söyledim ama o noktaya geldiğimde Fenerbahçe'den kopamadım. Burayı ailem olarak gördüm. Alanya'ya gittiğimde çok üzülmüştüm. Kontratım da bitiyor. Yeni bir sözleşme imzalanır mı bilmiyorum. Yönetimin kararıdır, onların takdiridir."

"Eljif'in Fenerbahçe'yi orada gururlandıracağına inanıyorum"

"Ben bu forma için elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum. Eljif'i kardeşim gibi seviyorum. Napoli'de başarılı olup bizleri, Fenerbahçe'yi orada gururlandıracağına inanıyorum. Salih Uçan'la Alanya'ya gitmeden önce konuştuk. Çok iyi bir ortama gitti. Ben, bir futbolcunun kendisini verirse çok daha iyi olacağını gördüm. Salih de bunları gördü. İnşallah o da çok daha iyi olacak."

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz