Futbol

Ozan Tufan'dan transfer konusunda flaş açıklama

25 Temmuz 2015 Cumartesi 18:14 - Son Güncelleme 25 Temmuz 2015 Cumartesi 18:26

Bursaspor'un genç oyuncusu Ozan Tufan, yönetime transfer mesajı gönderdi.

Transfer döneminini en çok konuşulan ismi Ozan Tufan'dan çarpıcı açıklamalar geldi. Kendisine verilen sözlerin yerine getirilmediğini söyleyen Bursaspor'un genç yıldızı, yurt dışında forma giymek istediğini ifade etti.

Bursaspor'un genç oyuncusu Ozan Tufan transfer mesajı gönderdi.

"Başkan 'teklif' yok diyor, menajerim ise tam tersi, teklif olduğunu söylüyor"

Yeşil-beyazlı ekibin kendisine verdiği sözleri yerine getirmediğini söyleyen Ozan, “Mukavelem devam ettiği için buradayım. Ama başkan teklif gelmediğini söylüyor. Menajerim ise tam tersi, teklif olduğunu söylüyor. Bir kişide yanlış var ama onu daha çözmedim. Kendimi idmanlara veremiyorum. Aklım karışık" ifadelerini kullandı.

"Valencia olayı vardı gerçekleşmedi"

Başta, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim olmak üzere, tüm yakın çevresinin kendisine "Yurt dışına git" dediğini vurgulayan Bursasporlu yıldız, "Bir ara Valencia olayı vardı gerçekleşmedi. Ben Avrupa'da futbol oynamak istiyorum. Umarım hedefime ulaşırım ve Bursaspor'umu en iyi şekilde temsil ederim" diye konuştu.

Aldığı ücretin yetersiz olduğuna da dikkat çeken genç oyuncu, "Bir futbolcu babasını çalıştırmaz, Ama benim babam çalışıyor. Bu da beni rahatsız ediyor. Aileme rahat bir yaşam sağlamak istiyorum. Aldığım şeyler bana yetmiyor” dedi.
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz