Futbol

Pancu'nun Beşiktaş hayali

12 Temmuz 2019 Cuma 14:25 - Son Güncelleme 12 Temmuz 2019 Cuma 15:20

Teknik direktörlük hayatına Rapid Bükreş'te devam eden Beşiktaş'ın eski yıldızı Daniel Pancu, TRT SPOR'a konuştu. Bir gün Beşiktaş'ta çalışmanın hayalini kurduğunu ifade eden Pancu, kaleye geçtiği Fenerbahçe maçını da değerlendirdi.

Teknik direktörlük hayatına Rapid Bükreş'te devam eden Beşiktaş'ın eski yıldızı Daniel Pancu, bir gün Beşiktaş'ta çalışmanın hayalini kurduğunu söyledi.

Takımının Bolu Kampı'nda TRT SPOR mikrofonlarına açıklama yapan Pancu, "Bolu yaz kampı için çok güzel bir bölge. Geçen sene de burada hazırlık kampına gelmiştik. Gelecek senelerde de geleceğiz" dedi.

"Beşiktaş için her zaman göreve hazırım"

Pancu, Beşiktaş'ı sürekli yakından takip ettiğini ifade ederek, şunları söyledi:

"Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne kalamadığı için üzüldüm. Şu anda bildiğim kadarıyla sadece bir hoca değişikliği oldu. Abdullah Hoca takımın başına geldi. Transfer daha yapamadılar. Benim için Beşiktaş, hayatımın en güzel senelerimi geçirdiğim bir takım. Çağrılırsam Beşiktaş için her zaman göreve hazırım. Deneyim kazandıktan sonra Beşiktaş'a gelmeyi isterim. Zaten hayalimde teknik direktörlük yapmak istediğim üç takım var; Rapid Bükreş, Beşiktaş ve Romanya Milli Takımı. İnşallah hayalim gerçek olur."

"O maç pastanın üzerindeki çilek gibi”

Kaleyi korumak zorunda kaldığı ve Beşiktaş'ın 4-3 kazandığı Kadıköy'deki Fenerbahçe maçını da değerlendiren Pancu, “Daha iyi oynadığım maçlar vardı ama herkes kaleye geçtiğim 2004-2005 sezonunda kaleye geçtiğim maçını hatırlıyor. Beşiktaş'ta diğer yaptığım işler geri planda kaldı. Çok önemli maçlarda goller attım. Onlar hepsi geri planda kaldı. O maç pastanın üzerindeki çilek gibi. Ama benim için diğer yaptığım işler daha önemli. O maçı çok büyük sevinçle hatırlamıyorum” dedi.

Pancu, röportajı "Her zaman en iyi Çarşı" diyerek bitirdi.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz